Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvorcu gjalski

Nansi Tireli dala podršku kandidaturi Ive Josipovića: Drugi kandidati su slabiji

Tireli i Josipović
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/6
19.10.2014.
u 14:30

Nansi Tireli izrazila je u ime Laburista i službenu podršku stranke kandidaturi Ive Josipovića na izborima...

V.D. potpredsjednice Hrvatskih laburista Nansi Tireli danas je u dvorcu Gjalski u Zaboku iskazala javnu podršku strane za novi mandat predsjednika republike Ive Josipovića.

- Pet temeljnih načela koje smo zagovarali i danas su prioritet svih naših aktivnosti. A to su: red, rad, znanje, odgovornost i pravednost. Moći raditi i živjeti od svog rada na pošten način primjenjujući svoje znanje i u svakom trenutku biti svjestan vlastite odgovornosti u stvaranju pravde i pravednosti trebalo bi biti pravo i obveza svakog građanina republike Hrvatske. Nažalost, reda i rada ima sve manje, zbog čega su odgovornost i poštenje postali društveno gotovo neprihvatljivi, a znanje je izgubilo bitku od promašenih politika svih dosadašnjih vlada. Društvu ide u smjeru velikih socijalnih razlika, što si mala Hrvatska ne smije i može dopustiti. U takvom ozračju pred nama su još jedni predsjednički izbori. Mi smo odlučili podršku dati Ivi Josipoviću, aktualnom predsjedniku države, ne samo zato što mislimo da su drugi kandidati slabiji, nego zato što je aktualni predsjednik pokazao da podupire vrijednosti koje i mi zastupano. Poštovani predsjedniče, podrška Laburista iskaz je nade i očekivanja, želimo nastaviti politiku koja će pokazati da socijalna pravednost može biti temelj uspješnog razvoja Hrvatske, rekla je Nansi.

Predsjednik Josipović na tome se zahvalio i rekao kako u svom prvom mandatu može osjetiti lagan porast korupcije i kriminala te kako nitko tko krade ne može mirno spavati, a da je tome tako vidi se i kroz promjene Ustava koje se tiču privatizacije i ratnog profiterstva. Vjeruje da će i dalje zajedno raditi na socijalnoj pravednosti i da će se zajedno boriti u novom mandatu za socijalnu pravdu.

>>Tireli: I operativno ćemo podržati inicijativu protiv monetizacije

>>Vukšić: Nansi Tireli uhvaćena je u prljavoj manipulaciji

Komentara 55

BU
Bulaba
14:40 19.10.2014.

Zanimljivo, tzv. zaštitnici radničke klase podržavaju klasičnog režimskog klijentelista s 10 stanova i milijunima eura do kojih je došao kroz sustav, prilagodbom propisa sebi i svom ZAMP/vještačenje/honorari komplotu, pri čemu nikada nije uložio ni jedan svoj euro, otvorio jedno radno mjesto, bio i jedan dan na tržištu i išta riskirao.

RA
radio02
14:38 19.10.2014.

Podrška jedne uskoro propale stranke. Predsjednik je miljama udaljen od ljudi, a na tome se temeljila njegova kamapanja za prošle izbore. Ne znam koliko čovjek mora biti slijep da ne vidi da predsjednik nije ništa napravio u godina. Vrijeme je za Kolindu.

CR
crocro
15:30 19.10.2014.

Naslov bi mogao biti: "Nensi Tireli dala podršku kandidature Ive Josipovića: Drugi kandidati su daleko jači".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije