Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija

Nakon što je zaglavio u vagini, studenta spašavala 22 vatrogasca

Student zaglavio u skulpturi vagine
Foto: Imgur
23.06.2014.
u 15:20

Iz sprdnje je nastala zezancija da je student frazi "ponovo rođen" dao novo značenje

Neimenovani student zaglavio je u golemoj skulpturi vagine koja se nalazi u sklopu vanjskog dijela Odjela mikrobiologije i virologije njemačkog Sveučiišta Tübingen, donosi The Mirror. Student je ušao u skulpturu želeći snimiti smiješnu fotografiju. Pretpostavlja se da se popeo na skulpturu, nakon čega se poskliznuo. Noge su mu zapele u najužem dijelu "vagine". 

Iz ove iznimno neugodne situacije spasio ga je tim od 22 vatrogasca, a u dnevniku zapisa intervencija stoji da je ekipa na teren pozvana jer je " osoba zarobljena u kamenoj vagini". Iz sprdnje je nastala zezancija da je student frazi "ponovno rođen" dao novo značenje.

Fotografiju "zarobljeništva" na web je postavio njegov prijatelj koji je napisao: "Bio sam tamo!!! Želio je samo snimiti komičnu fotku. Bilo mu je vrlo neugodno, a ni vatrogascima nije bilo zabavno".

Srećom, student nije ozlijeđen, a nije ni oštetio skulpturu vrijednu 120,000 eura koju je autor i umjetnik Fernando de la Jara nazvao "Chacan" što na indijanskom jeziku Peruanaca znači voditi ljubav

 

Komentara 1

HR
hrxxx111
16:18 23.06.2014.

zapeo je u rodnom kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije