Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija

Nakon potopa DS-a Tadić se vraća u politiku

boris tadić
Foto: DPA/PIXSELL
16.12.2013.
u 23:00

Trenutno u DS-u postoji nekoliko frakcija ali se kao najozbiljnija spominje ona koju predvodi bivši predsjednik Srbije Boris Tadić.

 Demokratska stranka (DS), kao najjača oporbena stranka u Srbiji, doživjela je potop na nedjeljnim izborima u nekim općinama, što će vjerojatno dovesti i do korjenitih promjena u njenom vrhu. S obzirom na rejting koji trenutno DS uživa kao i činjenicu da je opterećen brojnim aferama gotovo je izvjesno da će predsjednik Dragan Đilas, izgubiti vrh stranke.

Trenutno u DS-u postoji nekoliko frakcija ali se kao najozbiljnija spominje ona koju predvodi bivši predsjednik Srbije Boris Tadić. On je do sada tiho po cijeloj Srbiji lobirao za svoju stranu ali je poslije nedjeljnog potopa konačno glasno poručio da je spreman ponovno preuzeti mjesto predsjednika DS-a. Prema očekivanjima ta smjena bi se mogla dogoditi u narednih par mjeseci.      

>> Boris Tadić želi ponovno na čelo Demokratske stranke

Komentara 6

SV
svonja976
09:06 18.12.2013.

Moze da se vrati ali treba preci cenzus posle desetogodisnje pljacke vlastitog naroda

Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
10:01 18.12.2013.

To je najozbiljnija frakcija ? Dajte - ovo je vic godine !

MS
malteski soko
22:35 18.12.2013.

On je probušio prvu pregradu na Beloj lađi DS-a.Kasnije su ostali samo širili bušotinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije