Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPRATITE NAS!

Najbolje emisije iz produkcije Večernjeg lista od sada na novoj platformi: Slušamo se na Spotifyju!

Večernji Spotify
Foto: VL
26.03.2024.
u 19:30

Osim političara, ugostili smo i pripremamo emisije i podcaste s poznatim glazbenicima, glumcima, umjetnicima, različitim stručnjacima koji prognoziraju razvoj raznih događaja, izbora, pa i vrijeme, svi oni naći će se i na Spotifyju

Večernji list proširio je svoje platforme, a sada naš kanal pronađite i na Spotifyju, popularnoj platformi za streaming glazbe koja korisnicima omogućuje pristup ogromnom katalogu pjesama, albuma i podcasta. Spotify je dostupan na različitim uređajima, uključujući računala, pametne telefone.

Sve emisije na Spotifyju nisu rezervirane samo za pretplatnike. Emisije koje se emitiraju na Večernji TV-u bit će dostupne i na Spotifyju, a riječ je o emisijama poput "Životnih priča by Dea Redžić", intervjua širokih tema koje vodi Dea, poznata po tome da pita pitanja koje drugi nerado pitaju.

"Životni intervju by Dea Redžić" novi je projekt Video odjela Večernjeg lista, u čijoj produkciji nastaju i politički intervjui, dnevni komentari, lifestyle snimanja i druge forme, pa i dokumentarno-igrani filmovi. Dea je dosad razgovarala s izbornikom hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicom Tucakom, ministrom gospodarstva i održivog razvoja Damirom Habijanom i legendarnim braničem vatrenih Josipom Šimunićem, svi ti intervjui naći će se i na Spotifyju.

Dea priprema i malo drugačiji intervju i s političarkom Dalijom Orešković, a ona nije jedina s političke scene koja je sjela na "vrući stolac" u TV studio Večernjeg lista. Osim političara, ugostili smo i pripremamo emisije i podcaste s poznatim glazbenicima, glumcima, umjetnicima, različitim stručnjacima koji prognoziraju razvoj raznih događaja, izbora, pa i vrijeme, svi oni naći će se i na Spotifyju.

>>Večernji list na Spotifyju pronađite OVDJE.

GALERIJA Rođendan Večernjakove ruže koji će se prepričavati godinama

Večernji Spotify
1/53
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije