Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMMER FREI FORUM 2024.

Najavljena prva konferencija o izvrsnosti u obiteljskom turizmu: 'Kvaliteta igra ključnu ulogu'

Foto: Zimmer Frei Forum
1/2
28.11.2023.
u 13:28

Kako se navodi u objavljenom priopćenju, kvaliteta obiteljskog turizma mogla bi postati jedna od ključnih odrednica pri odabiru Hrvatske kao željene destinacije kroz cijelu godinu

U sklopu prvog izdanja Zimmer frei Foruma 2024. pod nazivom Novi horizonti obiteljskog turizma koji se održava 15. veljače iduće godine, razmijenit će se najnoviji trendovi i vještine u području tehnoloških inovacija, korisničkog iskustva i upravljanja poslovanjem, koji vlasnicima donose dugoročnu održivost i predvidivost poslovanja. Kako se navodi u objavljenom priopćenju, kvaliteta obiteljskog turizma mogla bi postati jedna od ključnih odrednica pri odabiru Hrvatske kao željene destinacije kroz cijelu godinu.

- Prema istraživanju Nultog kvadranta, najvažniju ulogu u odabiru destinacije imaju kvaliteta i vrsta objekta, a ne lokacija kao što se uvriježeno misli. Ako je kvaliteta na zadovoljavajućoj razini, potencijalnim gostima manje je važno je li riječ o apartmanu, kući za odmor ili hotelu. Unaprjeđenjem poslovanja obiteljskog turizma, uz podizanje kvalitete smještaja može u Hrvatsku dovesti turiste više platežne moći, spremne platiti višu cijenu za višu kvalitetu usluge - objasnio je Mario Aunedi Medek iz Val grupe, koja je jedan od suorganizatora Foruma.

Interaktivan jednodnevni program namijenjen je svima pružateljima obiteljskog smještaja, agencijama za upravljanje turističkim smještajima (property management agencijama), investitorima u turizmu, online turističkim agencijama (OTA), raznim web i tehnološkim pružateljima usluga, dizajnerima interijera i projektantima, branding i marketinškim stručnjacima te predstavnicima turističkih zajednica, objavljeno je. Na konferenciji će pioniri izvrsnih praksi iz svijeta turizma i biznisa rasvijetliti specifične izazove obiteljskog smještaja te otvoriti nove horizonte njegova budućeg razvoja. 

- Želimo okupiti sve one koji žele učiti iz primjera izvrsnosti koje već danas imamo u Hrvatskoj. Svjetlo pozornice usmjerit ćemo na najučinkovitija tehnološka rješenja koja njihovo poslovanje čine jednostavnijim i omogućuju uštede, izvore brzih financiranja,  koje poduzetničke vještine izvrsni posjeduju, kako uspješno odgovaraju na zahtjeve gostiju koji traže više luksuza, više doživljaja, više uspomena, ali i kako su se pozicionirali na rastućem tržištu - poručuje Igor Kordić, jedan od osnivača tvrtke Irundo i suorganizator Zimmer frei Foruma.

POVEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije