Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nebojša Andrić

Načelnik Vojnića najavio prijavu protiv Milanovića i svih ministara

Nebojša Andrić
Dominik Grgurić/Pixsell
01.07.2014.
u 20:02

Navodno mu je zabranjen rad jer nema položenu zaštitu na radu

Nebojša Andrić, HDZ-ov načelnik općine Vojnić u Karlovačkoj županiji, nemalo je iznenadio medije pozivom na sutrašnju tiskovnu na kojoj je najavio da će pojasniti činjenicu da je ‘podnio predstavku za prijavu nezakonitog postupanja protiv predsjednika Vlade RH, te svih dvadeset ministara, članova Vlade RH, a sukladno Zakonu o inspekcijskom nadzoru’.  

Iako smo tijekom današnjega dana u Općini pokušali dobiti dodatno pojašnjenje o razlozima te odluke, nisu nam mogli pomoći, a načelnika N. Andrić, koji nije bio u općini, nije odgovarao na pozive.  

No, neslužbeno smo doznali da je nalaz Inspekcije zaštite na radu zapravo prvog čovjeka Vojnića naljutio do te mjere da će za nezakonito postupanje prijaviti Milanovića i njegove ministre. Navodno su inspektori zaštite na radu bili u općini i utvrdili da načelnik, njegova dva zamjenika i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela nemaju položenu zaštitu na radu, što su kao djelatnici koji su na toj funkciji već više od godinu dana, dužni imati. Zbog toga im je krajem lipnja inspekcija navodno i zabranila rad, pa i dolazak na radno mjesto. Stoga ispada da Općinu, dok ključna četiri čovjeka Općine ne polože ispit zaštite na radu, službeno nema tko voditi!

>> Andrić: Načelnik provodi etničko čišćenje Hrvata u Općini Vojnić

Komentara 8

Avatar antuntun55
antuntun55
21:18 01.07.2014.

...,idiotska vlast...no tako nam i treba kad smo tako brzo zaboravili sve one zločine koje su komunisti učinili hrvatskom narodu....a ovi su njihovi potomci,sljednici i produžena ruka....

SE
sestrićna
21:24 01.07.2014.

kad se zločinačkoj skh oprostilo 100 tine tisuća ubojstava progonstava i zatvaranja oni su to shvatili kao nemoć hrvatskog naroda a ne oprost i jedva su čekali da nastave po starom..eto ih sad opet..

H2
hercegovac - 2
21:46 01.07.2014.

Bar netko nešto da pokuša ovu bahato-idiotsko-nenarodno-komunističku vlast bar sudski uzdrmati za ovakve gluposti koje rade Hrvatskom narodu, a to im je zahvala što nisu politički pometeni 90-tih godina lustracijom kao i u svim post- komunističkim zemljama, a oni takoako zloupotrijebiše ruku pomirenja da nas ništa ne može iznenaditi od ovakve nenarodne vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije