Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pomoć

Na svijet su došli na oranici, a brižna mama sakrila ih je u grmlju

Foto: Snježana Črnjević
1/3
02.05.2017.
u 23:37

Imate li smještaj za malu obitelj hrvatskih ovčara, ili nudite neko rješenje, možete nazvati na 091 793 8743

Oranica je nesigurno mjesto za dolazak na svijet, a upravo na njoj hrvatska ovčarka oštenila je svoje mlade.

Sakrila ih je od pogleda prolaznika u grmu koji je pronašla uz cestu. Prolaze tu automobili, a u njima su ljudi koji ne vide tugu i očaj dva hrvatska ovčara.

Brižna mama pokušava zaštititi svoje potomstvo, ne miče se od njih. Gladna je i žedna, ali majčinski instinkt jači je od njezinih potreba. Drugi hrvatski ovčar vjerojatno im je tata, njegova uloga je zaštita cijele obitelji.

Ni on nema vremena da krene u potragu za hranom.

- Naišla sam na njih sasvim slučajno, na putu između Nove Lipovice i Kule. Do malenih nisam uspjela ni doći. Nemam rješenje za njih, mogu im samo donositi hranu i vodu da ne uginu od gladi – kaže Bernardica B. koja ih je pronašla i pozvala sve koji mogu da im pomognu.

Ostanu li na oranici, kaže, za njih nema budućnosti. Imate li smještaj za malu obitelj hrvatskih ovčara, ili nudite neko
rješenje, možete je nazvati na 091 793 8743.

Komentara 1

KV
ka-vuk
04:59 03.05.2017.

To su dobri psi. Da imam uvijete udomio bi ih.Nemam gdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije