Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na osamljenom mjestu pucao si u glavu u automobilu

samoubojstvo
Dragutin Šantoši
Autori: , zž/VLM
26.02.2010.
u 12:15

Prema policijskim podacima Matija je svojim automobilom došao do mjesta stotinjak metara udaljenog od prvih gospodarskih objekata, gdje je izvršio samoubojstvo pucajući si iz pištolja u glavu.

Na pustom dijelu ceste u Industrijskoj zoni u Orahovici jutros je Matija K. (37) iz Orahovice izvršio samoubojstvo vatrenim oružjem.

Prema policijskim podacima Matija je svojim automobilom došao do mjesta stotinjak metara udaljenog od prvih gospodarskih objekata, gdje je izvršio samoubojstvo pucajući si iz pištolja u glavu.

Automobil na usamljenom mjestu primijetila je jutros policijska ophodnja, a kada su policajci došli do Matije, više mu se nije moglo pomoći.

Kriminalističko istraživanje još je u tijeku pa policija ne navodi motive nesvakidašnjeg čina.

Orahovčani sumnjaju da je vjerojatni uzrok samoubojstvu Matijino psihičko rastrojstvo zbog nesređenih obiteljskih odnosa i drugih problema. 

Muškarac se ubio lovačkom puškom
Jutros u 6.30 sati pucajući si u glavu iz lovačke puške samoubojstvo je u dvorištu obiteljske kuće izvršio 51-godišnji Ivo Kopić iz Đurića, sela u istočnom dijelu županjske Posavine.

Bio je oženjen i otac dvije kćeri, a kako se doznaje, nije ostavio oproštajno pismo.

Samoubojstvo je šokiralo sve mještane koji pokojnika opisuju kao vrijednog čovjeka nesklonog alkoholu ili nekim drugim porocima.

Policijski je očevid još uvijek u tijeku pa će više pojedinosti o ovoj tragediji biti poznato po njegovu završetku.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:30 26.02.2010.

Sve nas ova drzava polako, ali sistematski, ubija.

PI
pilatus
12:43 26.02.2010.

titofornikad Propast ove drzave i uskrsnuce one bivse neces docekati tako da ti preostaje samo sebi metak u celendru.

OB
-obrisani-
13:00 26.02.2010.

Opusti se malo, pilius. Im onih koji su zaradili metak prije mene. Kad se to dogodi onda ce mo porazgovarati ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije