Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Kod Vrginmosta teška prometna: Poginuo 44-godišnjak, dvoje djece ozlijeđeno

Teška prometna nesreća kod Vrginmosta
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/7
13.07.2019.
u 21:16

Ozlijeđeni su 9-godišnjak i 11-godišnjak koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u karlovačku bolnicu, gdje su 9-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede, a 11-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas, oko 12,25 sati, dogodila na državnoj cesti D6 u mjestu Crevarska Strana na području općine Gvozd, poginuo  je 44-godišnjak dok je dvoje djece ozlijeđeno.

Nesreću je izazvao 44-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom karlovačkih registracija i koji je zbog neprilagođene brzine i stanju kolnika izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i prelaska vozilom na suprotnu kolničku traku. Tom prilikom je došlo prednjim dijelom automobila udario u osobno vozilo požeških registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak, dok su se u vozilu kao putnici nalazila dva maloljetnika u dobi od 9 i 11 godina.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 44-godišnji vozač, dok vozač požeških registracija nije ozlijeđen

Ozlijeđeni su 9-godišnjak i 11-godišnjak koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u karlovačku bolnicu, gdje su 9-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede, a 11-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U vremenu od 13.05 do 17.10 sati državna cesta D6 je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima sve do 17.55 sati kada je promet normaliziran.

Tijelo poginulog 44-godišnjaka radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu. U vezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

 

Pogledajte i video: Na obilaznici se zapalio teret na kamionu  

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:35 13.07.2019.

Vrginmost??? Dobro niste napisali jos i Republika Srpska Krajina.

ST
Starotopoljanin
14:39 13.07.2019.

Pa zar to nije gvozd, gospodo vecernjaci. Stvarno svasta cujemo od vas.

Avatar Verum
Verum
15:00 13.07.2019.

teska prometna nesreca kod vrginmosta u srpskoj krajini,izvjestaj kolege jovice silobrcica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije