Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju gdje

Na cesti Zagreb-Split zapeli i sportaši: Smještaj polako nestaje, a dolazi noć

Zimski uvjeti na autocesti
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
26.02.2023.
u 21:38

Osobni trener Kristijan Blažević na Facebooku je upozorio ljude na stanje na cestama. "U Kninu smo nakon 4 sata probijanja kroz neočišćene i opasne ceste skinuti i obavješteni da tražimo smještaj. Kroz Velebit do daljnjeg nema prolaza zbog snježnih nanosa i puno slijetanja sa ceste."

Zbog vremenskih nepogoda i blokade prometa između Zagreba i Splita mnogi su trenutno zapeli na cestama, odmaralištima ili prihvatilištima. Među njima su i mlade splitske košarkašice iz Akademije Žana Lelas. Njihov put prekinut je kod odmorišta Macola. 

Osobni trener Kristijan Blažević na Facebooku je upozorio ljude na stanje na cestama. "U Kninu smo nakon 4 sata probijanja kroz neočišćene i opasne ceste skinuti i obavješteni da tražimo smještaj. Kroz Velebit do daljnjeg nema prolaza zbog snježnih nanosa i puno slijetanja sa ceste. Policajac mi je rekao da nemaju dovoljno vučnih službi. Smještaj polako nestaje, a dolazi noć. Mi smo uspjeli dobiti sobu u hotelu "Ivan". Ako je netko na ulazu u grad, neka nazove hotel za rezervaciju. Molim vas da šerate objavu jer ljudima nije svejedno.

VIDEO: Snijeg, Samoborsko Gorje oko Molvica

Komentara 2

Avatar kmetovi.mračnih.sila
kmetovi.mračnih.sila
22:32 26.02.2023.

Moja su djeca htjela putovati iz ZG u ST. Svugdje se moglo proöitati i vidjeti kavi vremenski uvjeti su za oöekivati. Nisu krenuli. Neki koji su sada zapeli inaju puno svoje osobne krivnje i odgovornosti odnosno neodgovornosti.

DU
Deleted user
22:12 26.02.2023.

koga briga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije