Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorene prometnice

VIDEO Čitatelj za Večernji: U 8 ujutro smo krenuli iz Splita za Zagreb, stigli smo nakon 11 sati

Zimski uvjeti na autocesti Zagreb - Rijeka
Goran Kovacic/PIXSELL
26.02.2023.
u 18:03

"U jednom trenutku iz suprotnog smjera bila je kolona par kilometara, mogu se kladit da se još nisu pomakli ti ljudi, neće do sutra doma", pojašnjava i dodaje da je dosta auta zaglavilo u snijegu oko Gradaca. "Prvi put smo stali na WC u 15 sati, a u 14 je bilo predviđeno da stigenemo u Zagreb."

Zbog zimskih uvjeta, nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, javili su iz HAK-a. Upozorili su i na česte zastoje iza vozila zimskih službi. Jedan čitatelj javlja da je jutros u osam sati krenuo autobusom iz Splita u Zagreb, a još nije stigao. "Zaglavili bili u Lici, zatvorili autoput, zapeli u snijegu, šou program, 12 sati ću se vozit do Zagreba", govori čitatelj. Trenutno se nalazi u Lici, gdje kaže da je autocesta očišćena i voze se bez problema.

Kaže da je cesta prema Splitu "zapuštena" i da nema nikog i ničeg na njoj. "U jednom trenutku iz suprotnog smjera bila je kolona par kilometara, mogu se kladit da se još nisu pomakli ti ljudi, neće do sutra doma", pojašnjava i dodaje da je dosta auta zaglavilo u snijegu oko Gradaca. "Prvi put smo stali na WC u 15 sati, a u 14 je bilo predviđeno da stigenemo u Zagreb." 

U Zagreb je čitatelj na kraju stigao u 19.40 sati, odnosno 11 sati i 20 minuta nakon polaska iz Splita.

 

 

Komentara 1

ZV
zvezdomor
18:15 26.02.2023.

Kaj je..? nemaš pokaj doći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije