Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SREDIT CILU KUĆU'

Muž pisao ženi, ali nitko ne vjeruje da se Dalmatinki može ostaviti ovakva poruka

Poruka
Foto: Facebook
27.09.2017.
u 11:59

Pratitelji stranice komentirali su kako je ovakva poruka u Dalmaciji teško moguća

Na popularnoj Facebook stranici ''Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'' osvanula je neobična fotografija poruke koju je jedan Dalmatinac ostavio svojoj supruzi. 

– Sredit cilu kuću, robu ispeglat i razvrstat. Ne možeš bančit dva dana do četiri ure. Ja nisam stiga jer sam ima obaveza jutros. Sve da si napravila – piše u poruci.

Ipak, malo tko vjeruje u njezinu autentičnost. Pratitelji stranice komentirali su kako je ovakva poruka u Dalmaciji teško moguća.

– To Dalmatinki napisati? Hoćeš, hoćeš... Ajd' da vidim tog mudana... – samo je jedan od komentara.

– Da je ovo muž ženi napisao u Dalmaciji, taj ne bi svjetla vidio tri dana od šamarčine koju bi dobio...

Komentara 14

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:04 27.09.2017.

Sramota je za nju da joj tako nešto mora i pisati.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:54 27.09.2017.

A gle, nakon što je dva dana bančila do 4 ujutro, biće mu puka film. Napisa i pobiga 😁 Zna on da će ona prvo pop.zdit, nazvat okolo prije da im se izjada da šta joj je oni kreten napisa... a onda će nazvat mater da se i njoj izjada.. mater će joj reć "Ćerce moja, boje ti je primučat i napravit... ako nećeš ti, ima koja 'oće. " Ova će malo razmislit, jer puna je Dalmacija raspušćenica i udovica, koje jedva čekaju da razvrstaju nečiji donji veš... pa i njena prija baca oko na muža joj, kad malo bolje razmisli...hmmmm... Sve će ona to na kraju napravit i još ga dočekat s dobrin obidom i opakim sexy donjim vešom.. Onda će i on po njemu malo "razvrstavat".. i tako u krug 😉

BE
BeroII
12:24 27.09.2017.

Sasvim sigurno nema razloga ovo ne napisati, pa taman i Dalmatinki. Jedino, nakon što se ona probudi bitno je ne biti kod kuće, barem tjedan dana. Kada se "pisac" vraća doma, mora imati pune ruke, što cvijeća što zlatnog nakita.. I onda će imati šanse zadržati svoje zube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije