Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOPOT

Muškarac koji je prijetio nožem kandidat na listi Demokrata i Laburista

S nožem u rucio vikao s balkona stambene zgrade u Sopotu - stigla specijalna policija
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
22.06.2020.
u 10:55

Nakon višesatnih pregovora, policiji se predao kasno navečer, a nitko nije ozlijeđen.

Muškarac koji se u subotu u zagrebačkom Sopotu zatvorio u stan i prijetio nožem je Mladen Devčić, nezavisni kandidat na izborima na listi Demokrata i Hrvatskih laburista u VI. izbornoj jedinici, priopćili su u ponedjeljak Demokrati.

"Iznimno nam je žao kolege Devčića kojem je očito stres uzrokovan koronom, potresom i izborima uzeo danak. Pružit ćemo maksimalnu podršku njemu i njegovoj obitelji jer je zdravlje, a posebno mentalno, temelj kvalitete čovjekova života", poručio je u nedjelju u ime koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista predsjednik Demokrata Mirando Mrsić.

Devčić, koji je ujedno i predsjednik vijeća Mjesnog odbora Sopot, jučer se u poslijepodnevnim satima zatvorio u svoj stan u naselju Sopot i s balkona prijetio nožem, zbog čega je intervenirala policija.

Nakon višesatnih pregovora, policiji se predao kasno navečer, a nitko nije ozlijeđen.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
12:39 22.06.2020.

Znaca Raja iz kuta

Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
10:58 22.06.2020.

A što je lik kriv, pa vidi da su najpopularniji antifašisti oni koji govore da je 1945. pobijeno premalo ljudi i da je ud-ba ubila samo sto ljudi. Lik je u antifašističkoj Huda jama kampanji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije