Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U ZAGREBU

Mladića zatvorili u prostorijama udruge, žene ga izudarale drvenom palicom

Zeljko Lukunic/PIXSELL
11.12.2020.
u 21:46

Na nagovor 40-godišnjaka, obje žene su drvenom palicom nekoliko puta udarale 20-godišnjaka po cijelom tijelu

Zagrebačka Policijska uprava izvijestila je u petak da je dovršena istraga u slučaju u kojem su muškarac i dvije žene zatvorili mladića te mu protupravno oduzeli slobodu, verbalno ga vrijeđali te prijetili, a žene su ga i izudarale drvenom palicom.

Sumnja se da su muškarac (40) i dvije žene (25 i 42) od 29. do 30. studenog u Zagrebu u Koturaškoj ulici u prostorijama udruge zadržali 20-godišnjaka protiv njegove volje. Nakon toga su, na nagovor 40-godišnjaka, obje žene drvenom palicom nekoliko puta udarale 20-godišnjaka po cijelom tijelu.  Također se sumnja da su sve tri osumnjičene osobe verbalno vrijeđale žrtvu, a 25-godišnjakinja mu je i otuđila prijenosno računalo. 

Sumnja se da je 40-godišnjak u više navrata 20-godišnjaku uputio ozbiljne prijetnje po život s ciljem da se o tome što su mu učinili ne dozna, što je kod njega izazvalo strah za život. Sumnja u navedena djela potvrđena je pretragom prostorija udruge u Koturaškoj ulici. 

Osumnjičeni su nakon istrage predani pritvorskom nadzorniku te je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 24

GE
genadij
22:19 11.12.2020.

A jeste nas informirali ! Udruge čega? Koji je motiv? U kakvom su odnosu?

Avatar Tombstone
Tombstone
22:09 11.12.2020.

Koje udruge? Zakaj su ga zasorali?

AN
antonijadas
22:17 11.12.2020.

Koje udruge, ima li udruga ime ili cime se bave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije