Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

'Mrtvi' Rus probudio se u mrtvačnici pa nastavio piti s prijateljima

pijanac
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
30.12.2015.
u 20:45

Jedan od prijatelja navodno se onesvijestio kad ga je vidio

Jedan Rus završio je "mrtav-pijan" u mrtvačnici, gdje se probudio pa nastavio piti s prijateljima koji su već oplakivali njegovu smrt, prenosi Mashable.

Ruske Hazanskije vijesti jučer su objavile da je muškarac naizgled preminuo nakon opijanja s prijateljima. Oni su nazvali policiju, a policija je pozvala medicinsku ekipu koja je tijelo prebacila u mrtvačnicu. Muškarac je ondje "čudesno" oživio.

Detektiv Aleksej Stojev rekao je da je mrtvačnica bila prepuna pa su neka tijela, uključujući i ono ovog muškarca, bila na podu. 

– U jednom trenutku muškarac se probudio i nije razumio gdje je. Bilo je vrlo mračno i hladno, a mozak mu je bio pomućen alkoholom. U mraku je osjetio nečije hladne udove te se prestrašen zaletio prema vratima. Ali bila su zaključana. Muškarac je počeo svom snagom lupati po vratima – rekao je Stojev.

Prestrašena zaposlenica pozvala je policiju, a policajci joj isprva navodno nisu vjerovali. Međutim, na kraju su stigli i otvorili vrata. Spašeni muškarac nastavio je piti s prijateljima od kojih se jedan navodno onesvijestio kad ga je vidio.

>> Umro je na 20 minuta: Isus mi je stavio ruku na rame i rekao da će sve biti u redu

Komentara 20

EK
EksilkroateTS
22:07 30.12.2015.

Ovo je stvarno članak za prvu stranu! Svaka čast Večernji svakim danom ste sve bolji.

Avatar pivapivic
pivapivic
22:10 30.12.2015.

Da se probudim u mrtvačnici i ja bi nastavio piti samo što ja nebi bio budan umro bi od straha i to stvarno

MA
makito
22:58 30.12.2015.

ako nije to opet neka ruska propaganda "naseg" vl...onda nije bio u zbilji mrtav nego samo rus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije