Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN MIKULJAN

'Moj pretučeni sin je u kritičnom stanju, a policija me nije ni nazvala'

KBC Osijek
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
27.08.2018.
u 17:29

Ne vjerujem im ništa i mislim da sve montiraju da se sin Steve Culeja izvuče, kaže otac pretučenog mladića

Ivanu Mikuljanu (20), mladiću iz Andrijaševaca koji je brutalno pretučen prošli tjedan u Vinkovcima, u nedjelju navečer u KBC-u Osijek, gdje je već tjedan dana, dva je puta operirana glava.

– Stanje je kritično i možda najgore dosad. Pitanje je hoće li se izvući i ako se izvuče kakve će biti posljedice. Liječnici ne daju prognoze i kažu da sada sve ovisi o njegovu organizmu. To su bile krvničke batine s namjerom da ga ubiju. Bio je to klasičan pokušaj ubojstva – kaže njegov otac Ivan Mikuljan.

Dodaje i da iz policije nitko s njim nije kontaktirao da mu kaže kako mu je sin pretučen i pita ima li on kakvih saznanja.

– Iskreno, ne vjerujem im ništa i mislim da sve montiraju da se sin Steve Culeja izvuče. Ne vjerujem ni u snimku koju toliko spominju. Kako je on mogao vidjeti snimku, a mene nisu ni izvijestili da mi je sin pretučen – pita se Mikuljan.

Kaže i da je otac jednoga od napadača pokušao, preko susjeda, s njim kontaktirati, ali da on nije imao snage da se s njim suoči.

Komentara 62

DU
Deleted user
18:33 27.08.2018.

Zanimljivo je da se Culej hvali uvidom u snimku, dok ju drugi ne mogu vidjeti....

VK
VKSS
18:19 27.08.2018.

Da li su i tu komunjare natjerale juniora i sve mu montirali da bi nastetili velikom hrvatu koji koalira sa miloradom

DU
Deleted user
18:10 27.08.2018.

Hm mene zanima što roditelje prebijene djece koči u osveti? Npr. Luka Ritz ili ovaj dečko. Čekaju sudstvo? Ma daaaaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije