Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Mnoge je uznemirila fotografija legendarnog lika iz video igrica: Ovo je odvratno!

Super Mario
14.05.2018.
u 15:50

Super Mario je jedno od najprepoznatljivijih likova video igrica i svi ga pamte po njegovoj crvenoj kapi, bijelim rukavicama, plavim radnim hlačama i brkovima

Korisnike društvenih mreža nedavno je zabavljao crtež trenutno najpopularnije animirane svinje Peppe kada se gleda s prednje strane, a internet je sada poludio zbog legendarnog Super Marija.

Otkad je izašao 1985. godine, Super Mario je jedno od najprepoznatljivijih likova video igrica i svi ga pamte po njegovoj crvenoj kapi, bijelim rukavicama, plavim radnim hlačama i brkovima.

No, jedan korisnik Twittera odlučio se poigrati s poznatim likom te ga prikazati obrijanog i bez kose.

Ta fotomontaža brojnim korisnicima interneta prava je noćna mora.

"Laku noć svima osim onome tko je napravio ovo",  "Htjela sam ići spavati, no sad više nisam sigurna bi li trebala", "Ovo je odvratno, obriši odmah" samo su neki od brojnih komentara objave koja je odmah postala viralni hit te je na Twitter sakupila preko 130 tisuća lajkova.

Jeste li i vi igrali Super Marija?

 

Komentara 4

BL
Bluefull
19:32 14.05.2018.

Jaaoooo Karolina ...... bog te blagoslovio ...

AD
adrad
09:07 15.05.2018.

Eto što je čovjek bez brkova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije