Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok ODGOVOR

Mlinarić Ćipe poručio Milanoviću: Pod zapovjedništvom B. Zadre branio sam Vukovar. Što si to ti napravio?

Stipo Mlinarić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
31.05.2021.
u 17:50

Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, "promašio ceo fudbal"., navodi se u statusu.

Predsjednik Zoran Milanović nije dugo trebao čekati na odgovor na svoju konstataciju da ne priznaje Domovinski pokret. Njemu je na Facebooku odgovorio zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe.

Status prenosimo u cijelosti. 

"Zorane Milanoviću, vidim da si ti neki veliki frajer i junačina. Ja sam Stipo Mlinarić Ćipe, pripadnik Turbo voda s Trpinjske ceste i pod zapovjedništvom pokojnog Blage Zadre branio sam u Borovom naselju Vukovar. Ne prigovaram nikome ništa i nisam ljut. Izgubio sam brata na Ovčari, izgubio sam puno prijatelja, neke još tražim. Odgulio sam i srpske logore i nekako mislim, svatko je u tom ratu dao koliko je dao.

Što si to napravio ti da si svakom loncu poklopac i glumiš neku moralnu vertikalu? Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, "promašio ceo fudbal", navodi se u statusu. 

Podsjećamo, predsjednik Milanović komentirao je jutros drugi krug lokalnih izbora. 

– Ne postoji Domovinski pokret, dakle, ne može na čelu Domovinskog pokreta biti netko tko je zbrisao iz Osijeka u Ameriku i tamo se vucarao po raznoraznim emigrantskim klubovima, ali ne hrvatskim, i onda se vratio u Hrvatsku i prikazuje sam sebe kao Bruno Bušić. To nije Domovinski pokret, to je uzurpacija, to treba pravno zaštititi. Ne može to svaka štraca koristiti – kazao je Milanović. 

Više o onom što je kazao pročitajte OVDJE.

Komentara 46

KA
karlodrago
20:31 31.05.2021.

Mlinariću svaka čast na pismu Milanoviću ali trebaš znati da Milanović nebi bio predsjednik da mu tvoj šef Škoro nije pomogao a sada kusajte te uvrede od šmrkavca .

DU
Deleted user
18:38 31.05.2021.

Zapravo mi je drago što se klupko počelo otpetljavati. Nažalost jako velik broj glasača desnice svako je malo Milanovića uzdizao do statusa božanstva, a prethodno i glasovao za njega samo kako ne bi Kolinda opet bila predsjednica. Popušili su po ne znam koji put i sada im se to sve lijepo osvećuje. Taj čudak s Pantovčaka malo je krajnja ljevica, pa zatim krajnja desnica. U jednom trenutku će inzistrirati na što bržem kažnjavanju Glavaša, a zatim mu vratiti odlikovanja koja mu je oduzeo njegov stranački kolega. Njegove rečenice sklepane su zbrda-zdola i svako malo kontradiktoran je samom sebi. Upravo vam se, o krajnja desnico, osvetilo slijepo obožavanje velikog vođe.

KA
karlodrago
20:00 31.05.2021.

Škoro puno si uprskao kada si Milanovića doveo za predsjednika i ako se hoćeš rahabilitirati skupljaj potpise u saboru za smjenom ovoga zla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije