Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Mladića (19) koji je izletio s ceste na krov automobila izvukli vatrogasci

Prometna nesreća u Osijeku
Foto: JVP Osijek
1/4
09.07.2019.
u 13:07

Ozlijeđenog vozača stavili su na nosila i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći.

Dežurni vatrogasci Javne vatrogasne postaje Grada Osijeka u 6.30 sati primili su dojavu da se dogodila prometna nesreća u smjeru prema Antunovcu. Vatrogasci su iz automobila koji je sletio s ceste i bio na krovu izvukli ozlijeđenog 19-godišnjeg vozača.

Na intervenciju su bila upućena dvoja vatrogasna vozila i osam vatrogasaca. Po dolasku do mjesta intervencije, vatrogasci su zatekli osobni automobil koji je sletio s prometnice i bio okrenut na krov. S pomoću hidrauličnog alata skinuli su vrata automobila te oslobodili vozača koji je visio na pojasu. Ozlijeđenog vozača stavili su na nosila i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći.



– Utvrđeno je da je 19-godišnji vozač upravljao automobilom osječkih registracijskih oznaka te se kretao kolnikom državne ceste DC 518 od sjevera prema jugu. Vozač se nije kretao sredinom obilježenog prometnog traka te je desnim kotačima zahvatio bankinu uz rub kolnika, pri čemu je došlo do zanošenja vozila koje je prešlo preko prometnog traka namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera. Nakon toga automobil je sletio s kolnika, prevrtao se preko bankine i odvodnog kanala te se zaustavio na obradivoj površini prevrnut na krov. Vozač je teško ozlijeđen – rekli su iz PU osječko-baranjske za Glas Slavonije.

Komentara 1

SA
sargu123
13:28 09.07.2019.

Gdje su zadnji kotači??? Izgubio putem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije