Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu bi?

Mladić sjedio na haubi jurećeg automobila i tipkao na mobitel

budala
Screen shot Youtube
06.06.2013.
u 18:36

Osim što je "opušteno" tipkao na mobitel, malo se i odmarao i napravio nekoliko vježbica

Da su ljudi spremni na svakakve ludosti da bi privukli pozornost, odavno je poznato. No, snimka iz Saudijske Arabije donosi novu razinu ludosti. Ovaj mladić odlučio se "odmoriti" na haubi automobila koji juri autocestom.

Nema sumnje da bi ovom "genijalcu" zasigurno "pozavidjeli" i specijalci za ludost s ruskih ulica koje smo naviknuli gledati na You Tubeu.

Na snimci se vidi kako mladić sjedi na haubi jurećeg automobila i tipka na mobitel. Dok prolazi kroz tunel, leži na haubi i odmara se, a kao šlag na tortu pripremio je i nekoliko vježbica... na haubi!

Ne trebamo ni pogađati što bi se dogodilo s mladićem da je performans pošao po zlu. Stoga, ni ne pomišljajte na ovakve fore, uopće nisu zabavne.

>>Toliko se naljutio na svoj automobil da ga je odlučio izlupati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije