Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Mladić (23) kazneno prijavljen zbog lažne dojave o bombi

lažna bomba
Foto: Tino Jurić/Pixsell
27.09.2014.
u 13:33

Policiji je trebalo nekoliko dana da otkrije od kud je poziv došao te tko ga je uputio

Mladić (23) kazneno je prijavljen i to zato jer je 18. rujna lažno dojavio da je u zgradi fakulteta u Teslinoj ulici postavljena eksplozivna naprava. Kako je priopćila splitska policija, mladić je nazvao 112 te im je kazao da je negdje u zgradi postavljena eksplozivna naprava.

Kako je riječ o zgradi u kojoj je smješteno nekoliko splitskih fakulteta i srednjih škola, policiji nije preostalo ništa drugo do da isprazni zgradu i detaljno je pretraži. Eksplozivna naprava srećom nije nađena, a  policiji je trebalo nekoliko dana da otkrije od kud je poziv došao te tko ga je uputio.

>> Lažni bombaš kazneno prijavljen i zadržan na psihijatriji KBC-a Split

Komentara 1

OB
Objektivno...
08:46 28.09.2014.

I? Kako su ga pronašli? Pa to je najzanimljiviji dio priče... Nije ovaj splitski Nikola Tesla valjda zvao sa svog mobitela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije