Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN U SISKU

Mladić (21) se zabio autom u 45-godišnjaka i zatim pucao u njega

HAC-Skladgradnja
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.02.2021.
u 12:21

Obavljena je pretraga doma osumnjičenog te je pronađena užlijebljena cijev i 1446 komada raznog streljiva

Zbog teškog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 45-godišnjeg muškarca, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom.

Naime, osumnjičeni se u petak, 5. veljače oko 17 sati u mjestu Sela na sisačkom području osobnim vozilom zabio u vozilo kojim je upravljao 45-godišnjak. Potom je izašao iz vozila i iz pištolja ispalio hitac prema 45-godišnjaku.

U sklopu kriminalističkog istraživanja pištolj je oduzet, a po nalogu suda kod osumnjičenog je obavljena pretraga doma i drugih prostorija u mjestu Letovanić te je pronađena užlijebljena cijev i 1446 komada raznog streljiva.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentara 6

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:49 08.02.2021.

Nema imena,nema prezimena,znaci da mu je babo clan neke mocne partije!

Avatar NeNormalan
NeNormalan
12:55 08.02.2021.

užljebljena cijev i nije prekršaj, može se eventualno iskoristiti za puhaljku

Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
17:41 09.02.2021.

Sve se više puca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije