Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAGA LJUBAVI

Mladi par iz Banja Luke rekao glasno 'NE' koronavirusu i vjenčao se

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/17
27.03.2020.
u 23:12

Oni i njihovi kumovi nosili su neobične maske za lice na kojima je pisalo: mlada, mladoženja, kum i kuma.

Ljubav je inspirirala ljude na gotovo nemoguće stvari, a danas u doba koronavirusa vjenčanja diljem svijeta su otkazana i mnogi parovi svjedoci su uništenja njihova sna. No, jedan par iz Banja Luke pokazao je svima kako ljubav može barem na trenutak pobjediti koronavirus. 

Svjetlana Keren i Dušan Babić danas su se vjenčali uz sve mjere koje su na snazi. Oni i njihovi kumovi nosili su neobične maske za lice na kojima je pisalo: mlada, mladoženja, kum i kuma.

1/17

- Za datum vjenčanja smo se odlučili još krajem prošle godine, jer nam on privatno ima simboliku. Ali, željeli smo i da ono bude između dvije trke, jer je moj suprug profesionalni atletičar, a ja rekreativno trčim polumaraton i manje trke. Svadbu smo planirali u krugu uže porodice i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka ali Dušanovi roditelji stariji od 65 godina, pa nisu prisustvovali zbog zabrana - kazala je Svjetlana. 

- Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju, nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili sa kumovima, roditeljima i porodicom, kada prođe ova situacija sa Korona virusom. Imali smo skroz drugačiji koncept, ali na kraju je ispalo dobro, pa sam čak uspjela naručiti i bidermajer - rekla je mladenka za Banjaluka.com. 

 

Komentara 7

MI
mica1111
08:15 28.03.2020.

Nek im je sa srećom.Bili sretni i imali puno sitne dječice.

RO
RogaBabaroga
10:09 28.03.2020.

sretno mladenci! imat ce sto pricat djeci i unucima😘

FO
FONZA
06:05 28.03.2020.

Ljubav je najjaca snaga ....iz ljubavi ce covjek uciniti najvece stvari, poloziti i svoj zivit za nekoga....Isus je to i pokazao, polozivsi svoj bozanski zivot ne samo za dobre ljude vec za -sve ljude, djecu svoju koju beskrajno voli....sretno mladenci i neka vas dobri Bog cuva (napomena-mi katolici se ne zenimo u Korizmi, vremenu pokore i molitve u spomen na Kristovu pokoru u pustinji njegovu muku i smrt na krizu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije