Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadmoćnom većinom

Mladen Novosel ponovno izabran za predsjednika SSSH

Mladen Novosel
Foto: Grgur Žučko/pixsell
15.11.2014.
u 11:14

Od 137 zastupnika, koji su pristupili glasovanju, za Novosela je glasovalo njih 136. Jedan glasački listić je bio nevažeći. U radu drugoga dana Kongresa sudjelovao je 141 zastupnik

Mladen Novosel obnašat će dužnost predsjednika Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i sljedeće četiri godine. Odlučili su tako zastupnici koji su jučer u Tuheljskim Toplicama glasovanjem ponovo ukazali povjerenje dosadašnjem predsjedniku, javlja SSSH.

Od 137 zastupnika, koji su pristupili glasovanju, za Novosela je glasovalo njih 136. Jedan glasački listić je bio nevažeći. U radu drugoga dana Kongresa sudjelovao je 141 zastupnik.

Zastupnici VII. kongresa SSSH usvojili su i nekoliko deklaracija: Deklaraciju ''Snažan sindikat. Za bolju Hrvatsku!“, Deklaraciju o stvarnom odlučivanju žena u sindikatima, Deklaraciju o položaju mladih na radnom mjestu i u sindikatu, kao i rezolucije: Rezoluciju o revitalizaciji industrijske proizvodnje i otvaranju novih radnih mjesta, Rezoluciju o zaštiti zdravlja radnika na radnom mjestu te Rezoluciju o solidarnosti i ravnopravnosti među generacijama.

>>'Svaki 17. radnik radi za plaću od koje se ne može živjeti'

>>Šef SSSH Novosel: Borite se za pravo na dostojanstven rad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije