Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X files

Mještane Kljenovca kraj Imotskog iznenadio neobičan krug na livadi

krugovi, žito (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
23.06.2011.
u 17:47

Prije dvije godine na istom mjestu zapazio sam ovaj krug. Onda nije bilo ništa izgoreno, samo je unutar kruga trava bila polegnuta, kazao je jedan mještanin

Mještane Kljenovca u općini Lokvičići kraj Imotskoga ponovno je iznenadila neobična pojava na livadi kraj državne ceste Imotski - Lovreć. Na ledini se, naime, pojavio krug promjera devet metara nastao paljenjem trave, javlja Radio Imotski.

Unutar kruga na udaljenosti od 2,5 metra tri su ugažene stope.

- Prije dvije godine na istom mjestu zapazio sam ovaj krug. Onda nije bilo ništa izgoreno, samo je unutar kruga trava bila polegnuta, kao zgažena ili oparena vrelom vodom. Izvan toga kruga sasvim je normalno rasla trava. Prošle godine, također negdje sredinom lipnja bila je nešto jače osušena, a u srijedu poslijepodne sam vidio sada i ovu pojavu. Vidite taj krug izgoren, a kružnica promjera devet metara, kao da ju je netko šestarom mjerio - kazao je za Radio Imotski Marko Gadžo, mještanin Kljenovca.

Njegovi sumještani uvjereni su kako je na livadu nešto sletjelo, spržilo krug te nestalo, a da bi potvrdili svoje sumnje pozvali su i vatrogasce.

- Ovdje jeste nešto gorjelo, ali da je sve ovako u pravim kružnicama, sigurno da je neobično - kazao je jedan od vatrogasaca DVD-a Imotski.

Ključne riječi

Komentara 15

FR
Freeman
19:00 23.06.2011.

Fora je stara, ali - zašto se i imotska mladež ne bi malo našalila i eksperimentirala?! :)))

ŠI
šimuka
19:03 23.06.2011.

To se Opuzenski varan malo izvalja.

NE
nezgodni
10:26 24.06.2011.

Ebiga, pa na slici nije trava livade već žito u polju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije