Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dokaza

Mišiću optužnica za ubojstvo Meksikanke, ne i za silovanje?

edi mišić
VL FOTO
22.01.2013.
u 09:29

Za teško ubojstvo na osobito okrutan način predviđena je zatvorska kazna do 40 godina

Protiv Edija Mišića, 28-godišnjeg Splićanina osumnjičenog za brutalno ubojstvo 31-godišnje Meksikanke Selene Graciano Macedo krajem kolovoza 2012. na splitskom Marjanu, bit će, kako sada svari stoje, podnesena optužnica za teško ubojstvo na osobito okrutan način, dok ga se za silovanje neće teretiti jer tužiteljstvo nema dovoljno dokaza, piše Slobodna Dalmacija.

Za teško ubojstvo na osobito okrutan način predviđena je zatvorska kazna do 40 godina.

Mišiću je početkom siječnja pritvor produžen za najmanje dva mjeseca.

>>Koljaču s Marjana produžen pritvor. Čeka optužnicu i bilda!

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:27 22.01.2013.

Koljacu cure koja je dosla u turizam u HR je potrebno izreci kaznu ne manju od 40 godina kao i Paravinji, zbog stravicnog djela, zbog ugleda HR u svijetu, zbog cijele situacije koja se zbivala tih dana i stete !!! Nije mjesto tim ljudima u HR drustvu !!

CH
chemica
16:01 22.01.2013.

Na žalost, psihijatri nisu uspjeli postaviti dijagnozu jer je odbio suradnju. Šutio je da ne otkriju koliko je malo normalan. .... Dokazao je da je opasan za ljudsko društvo .... Ajde "popravi" nekog tko je izmasakrirao njemu nepoznatu žensku osobu iz samo njemu poznatih razloga. Zaključati ga i baciti ključ da ne bi slučajno izašao zbog raznoraznih samoproglašenih zaštitnika ljudskih prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije