Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon premijerove izjave

Milanović uzvratio Plenkoviću: 'Suvereni vladar briselskih hodnika položit će račune'

Koprivnica: Nakon sjednice Gradskog vijeća Zoran Milanović obratio se medijima
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
29.03.2021.
u 20:53

Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta, tvrdi Milanović govoreći o premijeru

Nedugo nakon izjave za medije Andreja Plenkovića, na svom se Facebook profilu oglasio Zoran Milanović te poručio kako se premijer skriva iza Mosta. 

- Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta. K’o Brka na trulom HDZovom mostu uvjerava nas kako “nije to tako loše kao što izgleda”. Loše je, loše. Nema dovoljno žetona, Milorad i Zekanović nisu dostatni. Jasno, ne daje niti jedan odgovor na pitanja koje sam mu postavio, na pitanja čiji odgovor traže građani Hrvatske. Ali, koliko god brz bio u bijegu od odgovornosti, suvereni vladar briselskih hodnika - prije nego pobjegne Charlesu Michelu pod skute - položit će račune, poručio je Milanović. 

Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike,...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 29. ožujka 2021.

 

Komentara 117

RI
rimac444
22:08 29.03.2021.

najluđi predsjednik na svijetu, na ponos leve bagre.

MK
MKinkognito60
21:29 29.03.2021.

Simptomi bolesti mogu biti raznoliki, a najčešće se prvo javlja karakteristično crvenilo (erythema migrans), što kasnije može biti praćeno zahvaćanjem zglobova, srca i živaca. Bolest se dijagnosticira kombinacijom klasične kliničke prezentacije i laboratorijske serološke potvrde, a pravodobnim liječenjem se izbjegava potencijalan razvoj komplikacija. Lajmsku bolest uzrokuju bakterije iz roda Borrelia, a prenose je jelenski krpelji.

ZI
zinegoid
22:00 29.03.2021.

do sada su predsjednici bili fikusi, ovaj je teški kaktus ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije