Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbrinjavanje unesrećenih

Među ozlijeđenima i troje maloljetnika, nema životno ugroženih

Novska: Očevid na mjestu sudara putničkog i teretnog vlaka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
10.09.2022.
u 10:38

Kako smo doznali, iz bolnice u Slavonskom Brodu otpuštena su sva tri pacijenta zbrinuta nakon nesreće

Od jedanaestero ozlijeđenih u stravičnoj željezničkoj nesreći u petak navečer kod Novske, njih sedmero zbrinuto je u bolnici u Novoj Gradiški, troje u Slavonskom Brodu, a jedno u Pakracu. Kako doznajemo, osmero od 11 ozlijeđenih strani su državljani. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen, a za sada nema podataka o drugim stradalima.

U novogradišku je bolnicu oko ponoći dovezeno sedam pacijenata, od kojih dvoje hrvatskih i petero stranih državljana. Prema informacijama iz bolnice, među zbrinutima je i jedno maloljetno dijete. Dvama pacijentima dijagnosticirane su teške tjelesne ozljede, a riječ je o koštanoj traumi. Preostalih petero unesrećenih zadobilo je lakše tjelesne ozljede. Zdravstveno stanje svih ozlijeđenih je stabilno.

- Zbrinuli smo sedmero ozlijeđenih, od kojih je dvoje zadobilo teške tjelesne ozljede. Srećom, svi se dobro oporavljaju i nitko nije u životnoj opasnosti - rekao je dr. Josip Kolodziej, ravnatelj novogradiške Opće bolnice.

Kako smo doznali, iz bolnice u Slavonskom Brodu otpuštena su sva tri pacijenta zbrinuta nakon nesreće. Sva trojica su lakše ozlijeđeni i svi su strani državljani. Prema neslužbenim informacijama, riječ o iranskim državljanima, vjerojatno migrantima, koje je nakon pružene liječničke pomoći preuzela policija radi daljnjeg postupanja. Za sada nije poznato odakle su putovali i kamo. Dvojica od njih navodno su maloljetnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije