Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Morate prestati'

Majku koja je dojila izbacili s javnog bazena da ne 'kontaminira vodu'

Dojenje
Foto: Thinkstock
11.07.2014.
u 11:34

Majku su uputili u svlačionicu i rekli su joj da se ne vraća barem pola sata dok dijete potpuno ne probavi mlijeko

Britanka Rebecca Hough (23) odlučila je potražiti osvježenje na javnom bazenu, a sa sobom je povela i svog 10-mjesečnog sinčića Maxa. U jednom trenutku, dok je dojila dijete u blizini bazena, Rebecci je prišao voditelj kupališta i rekao joj da mora prestati da ne bi kontaminirala vodu.

Majku su uputili u svlačionicu i rekli su joj da se ne vraća barem pola sata dok dijete potpuno ne probavi mlijeko, piše Mirror.co.uk. Rebeccu je takav tretman na bazenu užasnuo.

– Max je bio prilično nemiran pa sam ga odlučila na brzinu nahraniti. Bilo mi je užasno neugodno kada su mi rekli da odem, a nisam radila ništa pogrešno – ispričala je Rebecca.

Glasnogovornik kupališta rekao je da je voditelj poslao pismo isprike. – Naš prioritet su zdravlje i sigurnost – dodao je glasnogovornik.

>> Utječe li estetsko povećanje grudi na dojenje bebe?

>> Ovo je 7 najvećih grešaka koje rade novopečene majke

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
16:01 11.07.2014.

majka koji doji dijete vam smeta, a ne bi vam smetala dva homića s pesekom, jel

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:36 11.07.2014.

Ne zna se je li dojila u bazenu ili kraj njega. Mene su u Topuskom potjerali iz bazena jer sam pio pivu, sjedeći na stepenicama, uz objašnjenje da može kapnuti, pa bi u tom slučaju morali prazniti bazen.

HR
hrxxx111
13:42 11.07.2014.

pa tu klora ima da te oci peku 3 dana kasnije, moras lopatom ubacivati da bi kontaminirao. Jedino ak ubacuju one boje . A meni najdraze opustit se pod vodom :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije