Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILUZIJA

VIDEO Otac mađioničar prepolovio bebu na pola! Znate li kako mu je uspjelo?

Foto: Screenshot
18.02.2018.
u 09:02

Fanovi su ostali šokirani i u nevjerici! "Kako je to učinio"?

Nevjerojatan mađioničarski trik, tokom kojeg je otac doslovno "podijelio" svoju kćer na dva dijela uz pomoć knjiga, izazvao je veliku raspravu na društvenim mrežama i zapanjeni gledatelji  pitali su se "kako je to učinio".

Amerikanac Justin Flom podijelio je na "Facebooku" video na kojem se vidi beba Haven koju je, kako se čini, podijelio na dva dijela dok je mirno ležala na krevetu i pomicala ruke i noge.

Video je vrlo brzo prikupio više od 140 milijuna pregleda. Jedna od popularnijih teorija ističe da je uz pomoć ogledala "sakrio" pravo tijelo.

U videu se Justin prišuljao Haven koja je spavala na stolu. Sjeo je pored nje i s dvije knjige je "podijelio" od trupa na dolje. Djevojčica se zatim probudila i znatiželjno pogledala oca, prije nego što ju je ponovo sastavio.

Haven nije ozlijeđena tijekom izvođenja trika, a čak se i smijala. Još jedna teorija korisnika društvenih mreža je da je ispod stola druga pregrada u kojoj su sakrivene bebine noge. Drugi su naveli da kamera nije snimala cijeli trik. Pojedini smatraju da se radi o montiranoj snimci, prenosi dailymail.

Pogledajte i fotografije para s 'bebom' koje su šokirale sve:

1/30
Ključne riječi

Komentara 13

OB
ObrenM
09:27 18.02.2018.

"Pomjerala"ruke i noge.Skandalozno-nisam znao da novinari iz Srbije pisu za vecernji.

DR
drzislav
09:46 18.02.2018.

"Pomjerala" (umjesto pomicala), "svoju kćerku" (umjesto svoju kći), "Haven nije povrijeđena" itd.. Večernji, možda biste trebali angažirati prevoditelja, ako već stavljate članke s BiH ili srpskih portala...

DU
Deleted user
09:35 18.02.2018.

Beba i pomjerala, strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije