Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠO BELJAK

'Ni Račana nisu napadali kao Bernardića'

Krešo Beljak
Zarko Basic/PIXSELL
06.06.2017.
u 21:16

Prokomentirao je i potencijalnu vladu HNS-a i HDZ-a.

Ljudi koji su radili nemire u stranci, koji su radili štetu stranci dugi niz mjeseci, koji su organizirali prosvjede, koji su plaćali portale koje kontroliraju druge stranke više nisu u HSS-u i ja sam jako sretan zbog toga - prokomentirao je Krešo Beljak izbacivanje Marijane Petir i drugih članova iz stranke.

Kazao je kako su u HSS-u sretni jer je njihov rejting 'najveći u zadnje tri godine'.

- I po rezultatima lokalnih izbora, koje upravo analiziramo, uvjerljivo smo treća stranka - kazao je Beljak za Novu TV.

Beljak je kazao kako nisu prekršili proceduru prilikom postupka izbacivanja članova te je objasnio kako je zato i trajalo toliko dugo.

- Apsolutno nismo, zato je toliko dugo i trajalo, jer smo htjeli doista sve ispoštovati. Jer, znali smo da s druge strane imamo nekoga tko bi bilo kakvu manjkavost u proceduri iskoristio u svoju korist - kazao je Beljak.

Prokomentirao je i potencijalnu vladu HNS-a i HDZ-a.

- Jako sam sretan što je HSS u ovom trenutku jedinstven u svojim stajalištima, stranka smo koju više ne razaraju unutarstranačke trzavice i želim svim ostalim strankama da svoje probleme, koji očito postoje, riješe što prije, u smislu dobrostranačkih odnosa i u smislu nastavka demokratizacije hrvatske političke scene - izjavio je Beljak i ponovio što je ranije govorio: 'Nema preslagivanja, nema dogovora s HDZ-om'.

Bernardić alternativa Plenkoviću

Beljak je gostovao i na emisiji Veto N1 televizije gdje je govorio o Davoru Bernardiću.

- Bernardić je mladi političar koji trpi tolike napade, toliko nisu napadali ni Račana. Čovjek je demokratski izabran i ima određene političke ideje, ali su mu neke stvari došle neplanirano. On je izložen paljbi, a da nije stigao dignuti štit, ali dignut će on štit. Apsolutno je alternativa Plenkoviću, što je on to napravio otkad je predsjednik stranke? - prokomentirao je Beljak.

Komentara 17

SN
Samo naprijed
21:25 06.06.2017.

Beljak o prekršajima, hm hm. Zna on o čemu priča...

Avatar juricamesko
juricamesko
21:36 06.06.2017.

strah me da nitko nije napravio vecu stetu HSS od Krese Beljaka.nepopravljivu.

JA
jadrmatic
21:39 06.06.2017.

Siroti mali Pajser misli da kuži igru i da je sve dobro odigrao. To što ga je HDZ pustio da radi što hoće mu nije nimalo čudno, a navodno ima politički instikt, hahaha. Seoski dilkoš ne kuži da prava igra tek počinje. HDZ upravo raspolavlja HNS po kratkom postupku, to će s HSS-om u kojem su ostali isključivo neprincipijelni seoski uhljebi koji se mogu kupiti za 100 kuna biti pet minuta posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije