Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroga pravila

Ljubica je s djecom istjerana iz apartmana i to zbog kolača: 'To je bio horor. Neću više nikada doći'

Grčka
Pixabay/Ilustracija
05.07.2023.
u 11:21

Svoje nezadovoljstvo podijelila je u jednoj od Facebook grupi u kojoj turisti iz Srbije razmjenjuju iskustva u vezi s ljetovanjem u Grčkoj

Samohrana majka Ljubica (37) iz Jagodine u Srbiji doživjela je šok prošle nedjelje kada je ljetovala na grčkoj plaži Nea Flogita, koja se nalazi na Halkidikiju. Vlasnik apartmana u kojem je boravila s dvoje maloljetne djece istjerao ju je samo zato što je na plaži koja je u sklopu ovog smještaja jela kolače koje nije kupila upravo tu. Svoje nezadovoljstvo podijelila je u jednoj od Facebook grupa u kojoj turisti iz Srbije razmjenjuju iskustva u vezi s ljetovanjem u Grčkoj, a za portal Nova.rs Ljubica kaže da još uvijek ne može vjerovati da joj se to dogodilo. 

VEZANI ČLANCI:

"Svake godine ljetujemo i ovako nešto nikad nam se nije dogodilo. Boravili smo u jednom apartmanu, imali smo doručak i večeru, dok smo se za ručak snalazili, ili smo jeli na plaži ili smo išli do grada. Nekad bismo kupili nešto u gradu, a onda jeli u apartmanu. I onda nas je jednog dana dočekala scena kao iz horor filma“, prisjeća se Ljubica.

Četvrtog dana odmora Ljubica i djeca jeli su slatkiše koje su kupili na putu do plaže. "Djeca su vidjela kolače u jednoj slastičarnici i iako smo za doručak u hotelu imali razne čajne keksiće, ipak su poželjeli nešto drukčije. Kupila sam svima po dva kolača, zapakirali su nam, dobili smo i vilice i uputili smo se na plažu. Čim smo stigli, otvorili smo plastičnu kutiju i počeli smo ih jesti. Baš u tom trenutku pojavio se jedan mladić rekavši nam da spakiramo kolače u torbu jer je strogo zabranjeno jesti hranu koja nije kupljena na plaži", priča dalje šokirana žena.

Kazao je da je politika hotela takva da je na ovoj plaži na kojoj se, inače, kupaju gosti još jednog hotela, zabranjeno jesti hranu koja nije iz njihova bara i restorana. Sutradan su, prema njezinim riječima, djeca spakirala hranu koja im je ostala od doručka i dali su Ljubici da im ponese na plažu, pa da imaju kad ogladne, a onda je uslijedio pakao, ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

"Bolje da sam ruku slomila nego što sam uzela te keksiće od djece. Zapravo, bilo je ovako: budući da nisu sve pojela, djeca su spakirala u jednu vrećicu ono što im je ostalo na tanjuru, pa smo ponijeli na plažu. Poslije kupanja, pojavio se onaj mladić, ali sada je pored njega bio i vlasnik apartmana. Osuli su drvlje i kamenje na nas, govorili su kakav je to način, kakav smo mi narod, pa kako se to ponašamo, dajemo loš primjer drugim gostima tako što raznosimo hranu po plaži, kako nas nije sramota. Pitali su nas zar nam nije bila dovoljna hrana u restoranu, pa smo još i ponijeli na plažu, kao najbolje da uđemo u vodu i da jedemo. Ma, nećete vjerovati što nam je sve izgovorio. I na kraju je rekao da se spakiramo i odjavimo s njegove plaže i iz njegovog apartmana. Zamislite!", kazala je žena za Novu.rs.

Iako je pokušala objasniti da nema ništa lošeg u tome što je, umjesto da se baci ostatak hrane, hranu ponijela sa sobom, vlasnik je nije želio saslušati.

"Nisam se imala kome požaliti, vratili smo se u smještaj, na brzinu smo se spakirali i odjavili. Nisu nam vratili novac za onih pet dana koliko smo još trebali ostati. Ja sama s dvoje male djece, niti znam gdje ću, niti što ću. Srećom, cijelu scenu na plaži promatrala je jedna žena koja me odmah zaustavila i uputila me na neki solidan apartman gdje smo proveli sljedeće dane. Još uvijek ne vjerujem što se dogodilo. I to sve zbog kolača. U redu, prvi put hrana nije bila njihova, pa razumijem opomenu. Ali da se naljute što smo ponijeli njihovu hranu…. Neću tamo više nikada doći!“ ispričala je.

Video: Austrijanku šokirale cijene pizze na Jadranu: 'Pa to je skuplje od Austrije!'

Komentara 26

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
13:26 05.07.2023.

Nije to baš tako kako je "ispričala" (a kad kod Srba je?), inače ne bi otišla a ima plaćeno 5 dana unaprijed. Tako da, svaku srpsku priču treba uzeti po onoj "pola baciš u more, vratiš mami mamino i ono što ostane..."

Avatar 365dias
365dias
13:40 05.07.2023.

nekako mi se čini vjerojatnija varijanta da su u hotelu imali doručak tipa švedski stol, pa je ekipa natrpala pune vrećice "da se nađe do večere"...

LI
Libela
12:47 05.07.2023.

Zvuči naivno, ali plaćanje doručka ne implicira uzimanje ručka sa sobom, s doručka, pod izgovorom "da se ne baci". Jasno je da ljudi pokušavaju ušparati, ali to je svojevrsna krađa. Svrha članka je ocrnjivanje grčkog turizma, koji je u mnogim aspektima ispred našeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije