Naslovnica Vijesti Hrvatska

Lj. Jurčić: Tita i Tuđmana treba brendirati

Za prodaju Partijske škole i Spomen dom boraca ovih bi se dana trebao raspisati i natječaj, a početna cijena za oba ova objekta je 40 milijuna kuna
16. svibnja 2010. u 18:12 137 komentara 1 prikaza
Tito

Što treba učiniti da nekadašnje najpoznatije selo u bivšoj Jugoslaviji - Kumrovec ponovo oživi i sve svoje „mrtve kapitale“ ponovo stavi u funkciju i kako zaraditi na Titu i njegovu brendiranju, bila je tema jučerašnjeg trosatnog znanstveno-gospodarskog skupa koji je održan u Kumrovcu.

Najpoznatiji izlagač dr. Ljubo Jurčić rekao je kako Tita, ali i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana treba rebrendirati i stvoriti osnove da u Zagorje, Kumrovec i Veliko Trgovišće dođe što više turista i da Zagorci počinju i ekonomski profitirati od ova dva svoja brenda.

Na skupu je bila i nekolicina potencijalnih investitora koji su zainteresirani za kupnju bivše Partijske škole, Spomen doma boraca i omladine, Titove rezidencije, sportskog centra i još nekih objekata koji su u vlasništvu države. Za prodaju Partijske škole i Spomen dom boraca ovih bi se dana trebao raspisati i natječaj, a početna cijena za oba ova objekta je 40 milijuna kuna.

Elipso

  • -obrisani-:

    .. C5K91X ....nekako si fula temu..pajdo..!!!

  • -obrisani-:

    Blago budalam!

  • Blue Sky:

    Ma vražju mater, neki su već ranije brendirali tita pa ih je milicija tak ispaličarila da su prešli na vino.