Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evakuirani putnici

Lažna uzbuna oko zrakoplova British Airwaysa

British Airways
Press Association/Pixsell
17.09.2017.
u 12:23

Policija je potvrdila da su psi tragači pretražili zrakoplov pri čemu nije ustanovljena nikakva sigurnosna prijetnja

Policija je u nedjelju objavila da je pretraga zrakoplova British Airwaysa, koji je zaustavljen na pariškom aerodromu Charles de Gaulle i evakuiran neposredno prije polijetanja za London, pokazala da je bila riječ o lažnoj uzbuni.

Prethodno je aerodromska služba objavila da su iz zrakoplova na letu BA303 evakuirani putnici te da je razlog tome "sigurnosna prijetnja".

Policija je potvrdila da su psi tragači pretražili zrakoplov pri čemu nije ustanovljena nikakva sigurnosna prijetnja te da je alarm pokrenut nad zrakoplovom ukinut.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije