Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesta majka iz Velike Britanije

Lagala o bolesti sina, skupljala donacije i trošila ih na putovanja

zlamama
VL
17.10.2009.
u 12:03

Tvrdila je da njen sin ima cerebralnu paralizu i druge teške bolesti prilažući tome rezultate raznih pretraga. Dječak je, prema njenim riječima, biop alergičan i na hranu zbog čega je mogao jesti samo hranu u tekućem stanju.

Veliku Britaniju šokirala je vijest o majci koja je lagala o zdravstvenom stanju svoga sina kako bi zaradila novac. Istina je na vidjelo izašla nakon šest godina, a dječak je zbog majčinih laži potpuno zdrav morao ići na tri operacije.

Dječaku je danas osam godina, a sudski proces protiv majke koja se predstavljala kao medicinska sestra u tijeku je. Zahvaljujući brojnim lažima o sinovoj bolesti žena je pribavila 143.000 eura koje je potrošila na putovanja i uređenje stana. Novac su joj davale kraljevske obitelji i brojne poznate osobe.

Našao se i s Camillom

Sinu je čak organizirala i sastanak s Camillom Parker Bowles koja je bila dirnuta njegovom teškom životnom pričom.

Zločesta i pohlepna majka tvrdila je da njen sin ima cerebralnu paralizu, cističnu fibrozu, probleme s gutanjem i da je alergičan na pšenicu kao i brojne druge proizvode koji sadrže gluten. Medicinskim stručnjacima predala je lažne uzorke njegove krvi po kojima se dalo zaključiti da pored svih ostalih bolesti dječak ima i dijabetes.

Škola potrošila tisuće funti na prilagodbu za njegova kolica

"Bolesni" dječak pojavljivao se u brojim televizijskim emisijama i časopisima. Njegova škola potrošila je nekoliko tisuća funti da bi prilagodila svoju zgradu dječaku koji je morao glumiti da je u kolicima.

Policija je objavila da je njegova soba izgledala poput bolničke. U njoj je bilo mnoštvo medicinske opreme i boca s tekućom hranom.

Kada ne bi bio pod povećalom javnosti majka bi ga puštala da jede hamburgere, prženi krumpir, pudinge i svu ostalu hranu na koju je navodno bio alergičan.

Majka je bolesti počela izmišljati ubrzo nakon sinova rođenja. Tvrdila je da ne može gutati hranu zbog čega mu je u stomak ugrađena cijev. Kolica u kojima se kretao po ulici imala su pumpu koja je kontrolirala njegovu prehranu i probavu.

Najzločestija majka u Britaniji

Kada bi igrao nogomet ili bilo koju drugu igru, poskidao bi sva pomagala i ponašao se kao svako drugo dijete. Policija je njegovu majku okarakterizirala kao najzločestiju ženu u Velikoj Britaniji koja je godinama lagala da joj je dijete bolesno.

Otac djeteta također je mislio da mu je sin jako bolestan. On se razveo od svoje zle supruge, ali nije poznato pod kojim okolnostima.

Presuda majci mogla bi biti donesena za Novu godinu. Ako je proglase krivom mogla bi zaraditi najviše tri godine i tri mjeseca zatvora.

Ključne riječi

Komentara 8

RE
regvarml
16:48 17.10.2009.

Englezi su manje vise svi kao i ova rugoba. Podmukli i lazljivi pa niti nije cudo da sve zlo ovoga svijeta dolazi upravo od njih. Masoni ubojice homoseksualci i kolonizatori. Cijela im je povjest ispisana krvlju i otimanjem. Pa zar nije Elizabeta svojoj sestri Merry Stewart odrubila glavu da bi se docepala Skotske? Ako je to u stanju uciniti kraljica a sto onda ocekivati od obicne rulje. Obicna otocna bagra.

SI
Sinatra
12:26 17.10.2009.

Ni, naime, imamo lopove koji lažu o stanju čitave države, a profit koji takvim lažima ostvaruju stavljaju naravno u svoj džep. Što je njenih bijednih 100.000 Eura u odnosu na milijarde u novcu, nekretninama i poduzećima koja su laganjem i otimačinom završila u privatnom vlasništvu? Za mene je već kasno, ja se više ne mogu iseliti i pobjeći iz ove proklete zemlje lopova i kriminalaca, ali ću učiniti sve da se moja djeca školuju na stranim fakultetima i život i posao nađu u nekoj poštenoj i pravnoj zemlji, a njihovo podrjeklo da im ostane samo kao sječanje na bizarni detalj u u njihovom obiteljskom stablu. Pametniji popušta, prepustimo ovu zemlju kriminalcima i jednostavno iselimo svoju djecu.

ME
mel
12:37 18.10.2009.

Mislimda je ova zena za lijecenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije