Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni uzgajivači

Labinjan i Puljanka posadili konoplju u šumi, Krčanin na terasi

trava,konoplja,marihuana (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
09.10.2012.
u 13:28

U stanu muškarca iz Labina pronađeni su improvizirani laboratorij i ormar preuređen za uzgoj konoplje, sjemenke i marihuana u staklenkama i kutijama

Pazinska je policija protiv dvoje uzgajivača indijske konoplje iz Istre, 31-godišnjaka iz Labina i 31-godišnjakinje iz Pule, nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog zloporabe opojnih droga, a zbog neovlaštene proizvodnje droge policija s Krka prijavila je 41-godišnjeg muškarca iz Malinske.

Labinjana i Puljanku policajci su zatekli u petak oko 13.30 sati na šumskom predjelu između Paza i Brusa gdje su od proljeća ove godine uzgajali indijsku konoplju. Ondje je pronađeno i izuzeto pet stabljiki, dva cvjetna vrha i 25 komada bočnih grana s cvjetnim završecima kanabisa. Policajci su pretražili i domove osumnjičenika te su kod muškarca u stanu u Labinu pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje s pet stabljika, ventilatore, rasvjetna tijela i drugu opremu potrebnu za uzgoj biljke. Osim tzv. laboratorija, policajci su pronašli i ormar koji je bio preuređen za uzgoj konoplje, više vrsta kemikalija, više staklenki i kutija različitih težina sa sadržajem zelene biljne materije nalik na marihuanu te više sušenih grančica s cvjetovima kanabisa i sjemenke indijske konoplje.

Na Krku je policija na terasi 41-godišnjeg muškarca s područja Malinske uočila stabljike indijske konoplje. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeto ih je sedam posađenih u vaze i dvije sasušene stabljike dužine 100 do 120 cm. Daljnjom preradom ove zaplijenjene količine bilo bi moguće dobiti najmanje 1000 grama marihuane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije