Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Svjetske znanstvenike privukao čudan događaj koji se dogodio krajem utakmice Dinamo-Lokomotiva

storyeditor/2023-11-04/PXL_291023_105363822.jpg
Slavko Midžor/PIXSELL
05.11.2023.
u 10:18

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Subota
28. 10. 2023.

Vukovarski gradonačelnik i većinski vlasnik Dana sjećanja i svega vezanog za najveću bitku i najveću tragediju Domovinskog rata Ivan Penava krenuo je u svoju bitku za Vukovar. U vrijeme prave imao je 16 godina i podršku našim dečkima pružao je iz obližnjeg Varaždina, kamo ga je mama odvela čim se zapucalo pa je u bitku krenuo s manjim zakašnjenjem. Zapovjedio je postavljanje barikada na ulazu u grad i postavio kontrolne punktove s namjerom da svakoga tko je namjerio doći u Kolonu sjećanja njegovi momci ispitaju i vide ispunjava li Penavine uvjete da uđe i oda počast. Ako naiđe netko tko ima nešto protiv njegovog plakata na kojem slučajno dominira slovo U, slobodno se može vratiti kući, poručio je Ivan, zadnji branitelj Grada heroja.

Nedjelja
29. 10. 2023.

Znanstvenike diljem svijeta privukao je čudan događaj koji se dogodio krajem utakmice Dinamo – Lokomotiva na najljepšem hrvatskom stadionu u Maksimiru. Vidioci i vidjelice koji su se zatekli na stadionu kažu da su već pakirali stvari tužni zbog pobjede Lokomotive, kada se oko 90. minute pojavila neka čudna svjetlost na nebu, nakon čega su suci popadali po travnjaku i kasnije pričali kako im je snažan glas u slušalicama jasno naredio da produže utakmicu dok Dinamo ne da dva gola. I zbilja, suci su produžili utakmicu skoro devet minuta iako za to nije bilo razloga. Odnosno, bilo je jer je Dinamo u 94. i 97. čudesno preokrenuo rezultat i pobijedio. Jedan fizičar iz Kalifornije tvrdi da ima dokaze da je svjetlost došla iz pravca malenog mjesta u Hercegovini, poznatijeg kao Međugorje, s jednog lijepog imanja na kojem žive stariji markantni gospodin bujne kose i njegova mlada supruga. Suci tvrde da im je glas koji im je naredio produžetak jako poznat, ali ne mogu se sjetiti točno o kome se radi.

POVEZANI ČLANCI:

Ponedjeljak
30. 10. 2023.

Nevjerojatno je kako neke stvari kada se izgovore izgledaju logično i svi se čude kako se nitko prije toga nije sjetio. Upravo to smo svi pomislili kada je čelnik prijateljske i nesvrstane Republike Srpske, veliki pajdo i jaran našeg suverena Zoke, Milorad Dodik, iznenada uočio geopolitičku nelogičnost koju nitko prije njega nije vidio. Mile je uočio da Srbi totalno bez razloga žive u nekoliko država, ima ih u Crnoj Gori, Srbiji, Republici Srpskoj, a nekoliko ih ima i na Kosovu pa je Mile praktično zaključio da bi bilo kul da svi žive u istoj državi. Predložio je i njezino ime. Zvala bi se Velika Srbija, potpuno je nevjerojatno da se tako praktične ideje nitko prije našeg Mile nije sjetio.

Utorak
31. 10. 2023.

Ivan Penava i dalje trpi kritike sa svih strana zbog bezazlenog plakata na kojem su određen broj antihrvata, velikosrba i Andrej Plenković vidjeli ono što samo netko zlonamjeran želi vidjeti. Samo zato što je ove godine odlučio u prvi plan staviti HOS-ovce i naglasio neka svi kojima smeta simpatični ustaški pozdrav na grbu HOS-a i ne dolaze u Vukovar i zato što na plakatu obilježavanja Dana sjećanja, nevezano sa spomenutim, ponosno u sredini dominira slovo U, isto ono koje simbolizira ustaše, s kojim HOS-ovci koji na grbu imaju ustaški pozdrav i nose crne uniforme, kakve su rado nosili i ustaše, našeg Ivana razapinju. Penavu je sada napao i pukovnik Marko Skejo, ljubitelj brčića kakve je slučajno volio Hitler. Naime, Skejo smatra da je slovo U u sredini plakata premalo i da treba staviti veće U. “Neka vide da nas ima”, zaključio je Skejo.

POVEZANI ČLANCI:

Srijeda
1. 11. 2023.

Bizaran incident dogodio se u blizini Poljuda nakon treninga Hajduka, kada je skupina vojnika viteza Mire Bulja, jednog od posljednjih branitelja kršćanstva, koji se odmetnuo na Kamešnicu s četom hajduka kako bi zaustavio islamsku invaziju na našu zemlju, zaustavila Hajdukovog igrača Yassinea Benrahoua i lišila ga slobode jer nije kod sebe imao dokumente. Vitez Miro kasnije je policiji rekao da je mislio da je momak migrant i musliman koji se “može svaki čas raznit i napravit neki belaj”. Dodao je da mu je žao zbog greške, ali da je bolje “sto krivih uvatit nego jednog pravog pustit”. Nakon incidenta vitez Miro, koji se u Split došao odmoriti kod jataka, vratio se na položaj u pravcu Mosora.

Četvrtak
2. 11. 2023.

Briselski ćato Plenki i izdajnik Medved odlučili su sasjeći zamalo branitelja Vukovara, ovlaštenog tumača svega vezanog za pitanja pijeteta i skupljanja političkih poena na račun Grada heroja Ivana Penavu, velikog štovatelja svega što ne voli Plenki. Zamislite, Medvedovo Vijeće za domovinski pijetet zabranilo je Penavin plakat skupa s malim slovom U, koje je zato što je tako malecno nerviralo pukovnika Skeju. Ivan je odmah odgovorio odlukom svog Autohtonog i autentičnog vijeća za domovinski turbo injekšn pijetet, koja je poništila odluke Plenkijevog antihrvatskog tijela i poručilo da plakat ostaje i, ako budu dalje provocirali, da će poslušati Skeju i tiskati još veće i klempavije U.

Petak
3. 11. 2023.

Velikan političke misli u Hrvata, najveći geostrateg, spašavatelj naše Slavonije, svinjospalitelj i svinjotamanitelj, najveći govornik nakon Vlade Gotovca, seks-simbol i estetski ideal, mračni predmet želja mnogih dama koje vole spoj šarma, erudicije, inteligencije i sumnjivih poslova s privatnim firmama naslijeđenim od tate, Gordan Grlić Radman, doživio je nepotreban šamar na javnoj sceni samo zato što ima dobro srce, samo zato što voli svoje kolege, poglavito kolegice i što svoju naklonost voli pokazati mokrim cjelovom u obraz isključivo kolegica, dok muškarce voli samo malo pomaziti po ramenu. Naivan i dobrodušan kakvog ga znamo i volimo, htio je poljubiti kolegicu iz Njemačke, ministricu Baerbock, a ona je iz za sada nepoznatih razloga taj čin izbjegla hitro pomaknuvši glavu u stranu, tako da je naš Gogo usnicama malo zaplivao kroz prazan prostor. Umjesto da osude nekulturnu Švabicu, svi sada skočiše na Gogu jer se po novome kolegicu više ne smije ni poljubiti, ni malčice pljesnuti po guzi, čak ni prilikom pozdrava ne smijete buljiti u njen dekolte... Jadni Gogo o tome nije znao ništa. Da ste ga pitali o uklanjanju svinjskih strvina, sve bi znao.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Gordan Grlić Radman o poljupcu s njemačkom ministricom Baerbock

Komentara 3

MK
MKGRA
13:23 05.11.2023.

A tko je opće taj? Tko mu opće daje paznju? Bolje da se primi ozbiljnog posla nego pisati ovakve glupiati

NO
nogomet90tih
10:29 05.11.2023.

Ivanišević je duhovit kao i hrvatske humorističke serije. Znači nikako.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
22:26 05.11.2023.

"Humor" odmah pokazuje austrijsko vlasništvo nad ovim cijenjenim listom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije