Naslovnica Vijesti Hrvatska

Konzum i Lidl radnicima daju dva slobodna dana za Uskrs

Lidl je prvi bacio rukavicu trgovcima u lice po pitanju slobodnih blagdanskih dana
28. ožujka 2018. u 06:15 28 komentara 28541 prikaza
Konzum
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

U povodu uskrsnih blagdana, Konzum je odlučio nagraditi svoje zaposlenike, pa će uz uskrsnicu, koja im pripada po kolektivnom ugovoru, imati i dva slobodna dana, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, rekli su nam jučer u Konzumu.

Lidl Ukrali joj naočale Napala Lidl, ali ovom se nije nadala: 'Mene je stid umjesto vas'

Lidl je prvi bacio rukavicu trgovcima u lice po pitanju slobodnih blagdanskih dana, a objavio je kako će i sve njegove trgovine biti zatvorene u nedjelju i ponedjeljak, a sve ostale dane radit će prema uobičajenom radnom vremenu. 


Većina ostalih trgovaca s kojima smo jučer uspjeli kontaktirati također neće raditi na Uskrs, a u ponedjeljak će manje-više raditi kao nedjeljom.

Konzum
1 / 26
Tomislav Ivančić Darko Pavičić Zašto bi ove korizme dobro došao dar bilokacije? Djevojčica se ugušila zbog čokoladnog jajeta Nesretan slučaj Dajete djeci čokoladna jaja? Nakon ove potresne priče dobro ćete razmisliti drugi put... sretan uskrs Pogledajte pisanice naših čitatelja! Šaljite i dalje!
OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Strane trgovačke lance treba prisiliti da se ponašaju kao da su u vlastitim zemljama, neradne nedjelje, neradni drž.praznici, itd.

 • propalismoFranjoskroz:

  Vauu kakvo čudo.Ne rade na državni praznik???

 • pavijan:

  To bi trebalo biti normalno.