Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan slučaj

Dajete djeci čokoladna jaja? Nakon ove potresne priče dobro ćete razmisliti drugi put...

Djevojčica se ugušila zbog čokoladnog jajeta
Foto: Thinkstock
06.03.2018.
u 20:55

Uskoro su se javili i ostali roditelji sa sličnim iskustvima

Jedna od najdražih poslastica za svako dijete za Uskrs su svakako čokoladna jaja. Međutim, jedna majka je imala stravično iskustvo nakon što je dala čokoladno jaje svojoj kćeri. Nepoznata majka napisala je upozorenje svim roditeljima nakon što je izgubila svoju petogodišnju djevojčicu. 

Prema Daily Mailu, majka tvrdi da svoju kćer nije mogla spasiti čak ni s lupanjem po leđima. Pokušala je izbaciti čokoladno jaje i pritiskom na gornji dio trbuha, međutim ništa nije pomoglo. Žena tvrdi i da je samo šest mjeseci prije bila na tečaju prve pomoći te da su joj sve tehnike bile poznate. Upozorila je ostale majke da je 'naizgled bezopasna poslastica odvukla mog anđela'.

Uskoro su se javili i ostali roditelji sa svojim iskustvima. Mnogi su se poistovjetili s ovom pričom. Neki su napisali i da žale što su ikada kupili takav proizvod svojoj djeci. U ovom slučaju radi se o tvrtki Cadbury koja proizvodi pakiranja Mini Eggs-a na kojima piše: 'Opasnost od gušenja: ovaj proizvod nije prikladan za djecu mlađu od četiri godine'. Iz tvrtke su izjavili da im je iznimno žao zbog slučaja, ali i da na pakiranju jasno stoji da nije prikladno za veoma malu djecu. 

 

 

Komentara 3

BE
Bel
21:51 06.03.2018.

I ne samo to. Slina ga malo i otopi, ali ne dovoljno, pa se zalijepi za stijenku dusnika. Koji uzas. Paznje nikad dosta. Djetetu treba raskomadati jaje

BF
bf2
21:41 06.03.2018.

pa ima smisla,oblikom i veličinom lako mogu dovesti do gušenja,moram priznati da nikad nisam na to tako gledao :/

Avatar lola lola
lola lola
03:10 07.03.2018.

Budale koje sve s oruzjem rjesavaju, a guse se s obicnim cokoladnim jajima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije