Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Kod pračovjeka red filmova, red glazbe, i tako dvije večeri

cavizic
ALEN BRODAR/VLM
01.10.2010.
u 11:03

Festivalom se gledatelje želi potaknuti da se više angažiraju u zaštiti okoliša u svojoj sredini, kaže Čavužić.

Prvi put će se ovaj vikend u krapinskom Neandertal pubu održati Eko filmski festival simbolična naziva “Kod krapinskog pračovjeka”, a organiziraju ga Udruga mladih S.K.A. iz Krapine i Udruga Pozor iz Siska.

– Udruga Pozor vrlo je aktivna u području ekologije te smo s njima kontaktirali putem Mreže udruga, a oni su i izabrali filmove koji će se prikazati. Festivalom želimo potaknuti gledatelje da promisle o pitanjima zaštite okoliša i potaknuti ih da se više angažiraju u zaštiti okoliša u svojoj sredini – objasnio je predsjednik Udruge S.K.A. Zoran Čavužić.

Tako će se u petak u 19 sati u restoranu Neandertal prikazati 11 kraćih filmova iz cijeloga svijeta, nakon čega u pubu od 22 sata nastupa krapinski bend Trnje, koji će ovom prilikom proslaviti i šestu godinu postojanja.

Program se nastavlja u subotu, kada će se ponovno u 19 sati prikazati tri nešto dulja filma, a u 22 sata slijedi nastup benda Generacijski Jazz.

– Prema programu, tijekom oba dana organizirane su projekcije u restoranu. Ondje će biti postavljeni samo stolci, a projekcija će potrajati oko tri sata s pauzama kako ne bi bilo previše zamorno. A onda od 22 sata u pubu slijedi dobra zabava i svirka. Neandertal pub također za tu priliku organizira kestenijadu, točit će se portugizac, a posjetitelje očekuju i nagrade. Mislim da je to dobar poziv svima da ovaj vikend posjete Neandertal – zaključio je predsjednik Zoran Čavužić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije