Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasili se

KBC Rijeka o strašnim porukama o opasnom piću: 'Zaprimili smo osobu pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka'

Rijeka: Gradnja nove Hitne pomoći u KBC-u Rijeka na Sušaku
Goran Kovacic/PIXSELL
07.11.2023.
u 10:06

Njezino medicinsko stanje trenutačno je stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci, navode u bolnici

U vezi s mogućim slučajem trovanja vodom iz boce, iz KBC-a Rijeka javljaju da su imali slučaj kemijske ozljede jednjaka, no ne navode uzrok tome.

"U KBC-u Rijeka zaprimljena je na bolnički odjel jedna osoba pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka. Njezino medicinsko stanje trenutačno je stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tijekom javljanja u ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu, koja je prethodila hospitalizaciji, izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko-goranske, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije", navode iz Ravnateljstva KBC-a Rijeka...

Društvene mreže preplavila su od ponedjeljka popodne upozorenja građanima da ne piju određene sokove i mineralne vode jer je nekoliko ljudi, kako se navodilo, hospitalizirano zbog toga što su se otrovali konzumacijom određenih pića. Neka upozorenja navodno su stizala iz bolničkih krugova. Nitko od nadležnih institucija sinoć nije davao nikakve informacije, tek se danas oglasila riječka bolnica. Iz MUP-a kažu kako policija istražuje je li riječ o istinitom događaju ili o širenju lažnih vijesti. Za potonje kazna je 4000 eura te zatvor do 30 dana. 

Komentara 6

EJ
ejStef
11:34 07.11.2023.

Jedna osoba? Teško da su eko teroristi, bit će više slučaj za sanitarnu inspekciju. Mada je sve moguće...

DE
Dex
11:40 07.11.2023.

više lići na reket ili konobare koji iz velikog pakiranja deterđenta ili varikine odliju u boćice da mogu lakše dozirati stroj za pranje suđa ... zato i te boćice "misteriozno" nestaju sa računa

MA
marijanka
12:04 07.11.2023.

Mene zanima zasto se ne rece o kom picu je rijec .Koga stitite`? Ako je rijec o samo jednom slucaju onda je to za sanitarnu. A ime kafica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije