Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhbosanski nadbiskup

Kardinal Puljić izrazio sućut zbog Bandićeve smrti: 'Za Zagreb je izgarao i 'dogorio' jer ga je volio'

Zagreb: Manifestacija Vratimo nadu zavičaju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 15:44

Sućut zbog smrti Milana Bandića njegovoj obitelji i gradskoj upravi Zagreba iskazali su i gradonačelnici Sarajeva Abdulah Skaka i Banje Luke Draško Stanivuković

 Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić izrazio je u nedjelju sućut zbog smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pridružujući se tako velikom broju onih koji ga smatraju osobom zaslužnom za razvitak glavnog grada Hrvatske.

"Upućujem najiskrenije izraze kršćanske sućuti najprije bližoj i daljnjoj rodbini, a zatim Zagrebu za kojeg je izgarao i 'dogorio' jer ga je volio, kao što je volio hrvatski narod i svoju rodnu grudu", stoju u poruci kardinala Puljića kako je citira Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA).

Vrhbosanski nadbiskup opisao je pokojnog Bandića kao osobu koja je "imala srca za obespravljene i one koji su trpjeli posljedice rata".

>> VIDEO Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Sućut zbog smrti Milana Bandića njegovoj obitelji i gradskoj upravi Zagreba iskazali su i gradonačelnici Sarajeva Abdulah Skaka i Banje Luke Draško Stanivuković.

Skaka je Bandića nazvao prijateljem istaknuvši kako je on puno učinio za Zagreb, a Stanivuković je Bandića opisao kao "prepoznatljivog lidera i čovjeka koji je često donosio hrabre odluke i bio posvećen svom poslu" te iskreno njegovao prijateljske odnose i s Banjom Lukom.

Komentara 4

DU
Deleted user
19:05 28.02.2021.

banda

DU
Deleted user
17:17 28.02.2021.

koji ti k.... komentiraš Zagreb? niti si Hrvat niti živiš u Zagrebu i nije živio niti izgorio za Zagreb krao je za sebe,svoju kćerku i svoje jarane

SH
Sharkee
19:55 28.02.2021.

E pope pope.. Ovaj tvoj zemljak se ogrešio o svim Božjim zakonima i tako ga uzdižeš..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije