Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U RAŽINAMA

Kamionom išao u rikverc pa udario 71-godišnjakinju: Teško je ozlijeđena

Oznake hrvatske policije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.03.2024.
u 09:52

Nakon nesreće, pješakinja je prevezena u Opću bolnicu u Šibeniku

Jučer, 25. ožujka, je oko 11 sati u Ražinama stradala 71-godišnja žena na koju je naletio kamion. Naime, kamionom je upravljao 56-godišnjak. Vozio je unatrag na parkingu kada je udario nesretnu 71-godišnjakinju. 

Pješakinja je prevezena u Opću bolnicu u Šibeniku gdje je utvrđeno kako je teško ozlijeđena, ali je nakon liječničkog pregleda puštena na kućnu njegu.

Protiv 56-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, stoji u priopćenju PU šibensko kninske. 

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Teška nesreća na granici kod Stare Gradiške: Teretnjak naletio na 15-ak vozila u koloni, ozlijeđeno više osoba

Oznake hrvatske policije
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije