Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO VJENJČANJE

Svi su ostali u šoku kada se srušio helikopter s mladenkom, onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Screenshot
Screenshot
06.05.2018.
u 13:33

Nakon prizemljivanja, nevjesta je nastavila s ceremonijom vjenčanja kao da se ništa nije dogodilo.

Nakon što se srušio helikopter kojim je putovala na vlastito vjenčanje, snalažljiva mladenka se ipak uspjela nekako spasiti, prenosi Metro. Zrakoplov je izgubio kontrolu tijekom slijetanja u subotu poslijepodne u blizini São Paula u Brazilu. Šokantni video pokazuje cijeli helikopter u plamenu i upravo zato iznenađuje činjenica da nitko od četiri osobe koje su bile na letu nije ozbiljno ozlijeđen. Nakon prizemljivanja, nevjesta je nastavila s ceremonijom vjenčanja kao da se ništa nije dogodilo.

Prema službenim izvješćima, pilot i svadbeni uzvanici koji su sudjelovali u nesreći ipak su zadobili manje ogrebotine. No, sama nevjesta je rekla da je pobjegla potpuno neozlijeđena. Svi su putnici uspjeli izići iz helikoptera prije nego se zrakoplov pretvorio u jedu veliku plamteću kuglu pred očima užasnutih gostiju. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DO
DonQuijote
15:15 06.05.2018.

Kad se odluči udati, ništa je ne može spriječiti :)

WE
weAreCro
16:35 06.05.2018.

Helikopter ili Zrakoplov ??? Pa koja je budala prepisivala ovaj clanak i mucila se sa prijevodm ??? Ne filozofirati previse, zar vas nisu kolege naucili, samo su tri koraka: 1. Odaberes originalni tekst kogeg zelis prevesti 2. Desni klik i pritisnes copy 3. Odes na Google translate desni klik i paste i to je to google ti prevede tekst i onda ga objavis... pa zar je to takva filozofija... bas ste neki novinari 😆

JO
josyp
16:59 06.05.2018.

bitno da je nevjesta pobjegla potpuno neozlijeđena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije