Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna svadba

Fatalna Goga zavela udovca Žuži Jelinek i sad će se vjenčati

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
03.05.2018.
u 21:49

Goga Friščić je Milorada Ronkulina šarmirala već na sprovodu Žuži Jelinek, a sad će vezu ozakoniti.

Milorad Ronkulin, udovac Žuži Jelinek uskoro će opet uploviti u bračne vode. Njegova partnerica Goga Friščić za 24 sata otkrila je:
- Milorad i ja ćemo uskoro pred oltar.

Fatalna Goga, kako je nazivaju, javnosti je poznata i po tome što je prije šest godina u svom stanu u Kozarčevoj ulici skrivala fra Šimu Nimca, koji je tada bio u bijegu zbog optužbi da je zlouporabio svoj položaj u Crkvi i pronevjerio 9.8 milijuna kuna.

Goga je Milorada šarmirala već na sprovodu Žuži Jelinek, a svoj blagoslov ovoj vezi dala je i Dijana Marazza, kći pokojne Žuži. Goga kaže kako je moguće da će se vjenčati i u inozemstvu te da planiraju intimni obred na koji će pozvati najbliže prijatelje.

Gordana se za Milorada htjela udati već u veljači, ali tada je Ronkulinova rođakinja Senka spriječila to vjenčanje i optužila Gogu da zapravo pokušava oženiti Milorada da Suadu Dogan iz Jajca. 

Komentara 10

DO
dom7
23:35 03.05.2018.

Zakljucak: mirovina se nastavlja,a narod placa...

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
23:37 03.05.2018.

Ako se sada nisam ispovračo nebum se nikad .... Nadam se da je svadba blizu Mirogoja zlu ne trebalo da je blizu ..

KA
kakačinka
22:36 03.05.2018.

Keš kolica šmekerica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije