Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav@ZOO

Vjenčane fotke sa životinjama u Zoološkom vrtu? Apsolutna senzacija

Mladi bračni par oduševili su lemuri, koji su im prišli bez ikakva straha
DAVU WEDDINGS/ZG ZOO
03.05.2018.
u 07:12

Jedinstvene su uspomene dobili timaritelj lavova Mirko Samardžija i njegova novopečena supruga Petra, a prijaviti se mogu i ostali.

Otprilike jednako vremena provodi u Zoološkom kao i doma, ali jedna šetnja će mu, kaže, ipak zauvijek ostati u sjećanju. Kako i ne bi kad je timaritelj lavova Mirko Samardžija vrtom proveo novopečenu suprugu Petru ne bi li “okinuli” nekoliko vjenčanih fotografija.

– Od malih nogu u Maksimiru imam dvije ljubavi, prema Dinamu i Zoološkom vrtu – kaže Samardžija, koji se za lavove brine već osam godina, a supruga mu je ispunila obje želje, odnosno “dopustila” da je na fotkanje odvede i na stadion i u ZOO. I ona voli životinje, kaže mladi bračni par, koje su posebno oduševili lemuri.

Bez ikakvog straha prišli su Mirku i Petri, koji su im dali i nešto da prigrizu te je nastala odlična vjenčana fotka. Za takvu ili sličnu mogu se, kažu u Zoološkom, prijaviti i ostali parovi, odnosno oni koji svoje vjenčanje barem djelomično žele provesti u vrtu. Za dogovor se treba javiti na ljubav@zoo.hr.

Komentara 1

VE
verica2
08:37 03.05.2018.

Još se i može shvatiti da se timaritelj lavova na vjenčanju fotografira sa životinjama, ali bi bilo bolesno da to postane praksa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije