Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Kajin: IDS je zvjerka koja čini 100-postotnu štetu

Damir Kajin
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
10.03.2014.
u 16:21

Kajin ima prigovora oko novca namijenjenog Istarskoj županiji

Rebalans državnog proračuna pokazuje da se pad BDP-a može očekivati u ovoj i idućoj godini, kazao je danas u Puli nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin. Drži da je dobro što će država zadužiti 7 milijardi kuna manje, no prigovora ima oko novca namijenjenog Istarskoj županiji.  

- Loše je što za gradnju nasušno potrebne zgrade DORH-a ostaje 8,6 milijuna manje, ali s istarskim projektima kojima je u proračunu, mimo izdvajanja za zdravstvo, školstvo, socijalu, subvencije i ostalo, namijenjeno 275 milijuna kuna, uz 300 milijuna iz Hrvatskih voda, 120 milijuna iz Hrvatskih cesta te ostalim investicijskim izdvajanjima, Istra može računati na milijardu kuna - kazao je Kajin.

Ipak, posebno izdvaja sumu od 210 milijuna kuna za Bina Istru, što znači dovršetak Ipsilona i posao za 500 građevinara. Govoreći o nepravilnostima u županijskoj tvrtki MIH d.o.o. koja je u tijeku procesa pripajanja Agenciji za ruralni razvoj Istre , a nad čijim poslovanjem kontrolu ima IDS, Kajin se još jednom poigrao imenom bivše stranke, usporedivši je s nametnikom u maslinicima.  

- Maslinov svrdlaš je mila životinjica prema Istarskom demokratskom svrdlašu, jer ta zvjerčica pohara petinu, trećinu, maksimalno polovinu nasada, dok ova druga zvjerka čini 100-postotnu štetu - komentirao je Kajin koji se nada da će se nepravilnostima u toj županijskoj tvrtki pozabaviti nadležne službe.

>> 'Još je jedna policijska postaja na zapadnoj obali Istre zrela za čistku'

>> Zbog Mirne Kajin prozvao istarske saborske zastupnike

Komentara 3

RA
rafael13
17:32 10.03.2014.

Slagao bi se s njime kada ne bi znao da je i sam bio dio te zvjerke, ovako sve izgleda neozbiljno i ljigavo.

Avatar tajar
tajar
18:40 10.03.2014.

Koja je tek zvjerka Kajin, koji je više od 20 godina bio u vrhu IDSa!

LO
lokun
08:57 13.03.2014.

Od kada si ti izišao ne čini više 100 postotnu, smanjilo se jer si ti jedan od večih ŠTETOČINA, blebetalo jedno, sada čini 30 postotnu štetu odi u pemziju i živi na račun poreznih obvbeznika, ali samo od svojih istrijanskih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije