Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o pozivu jakovčiću

Kajin: Ako odbije, znači da izbjegava odgovornost

Damir Kajin portal (1)
Duško Marušić/Pixsell
12.03.2013.
u 11:24

Jakovčićeve izjave nakon Milanovićeva poziva su pokušaj da zauzda situaciju koja se otima kontroli i po svom starom običaju navede vodu na svoj mlin, smatra Kajin

Poziv da uđe u Vladu koji je premijer Zoran Milanović uputio Ivanu Jakovčiću za Damira Kajina, dojučerašnjeg Jakovčićeva stranačkog kolege , a sada žestokog protivnika, je legitimna ponuda koju predsjednik stranke u koaliciji ne bi smio odbiti i način na koji Milanović opet pruža šansu Istri i pokazuje otvorenost za suradnju.

- Ako Jakovčić ponudu ne prihvati pokazat će da mu do suradnje nije stalo te da izbjegava odgovornost što je vrlo jasna poruka - kaže Kajin za kojeg je Jakovčićev nagli zaokret prema Milanoviću i pokunjena tvrdnja da mu je “iznimna čast što je primio osobni poziv premijera Milanovića da uđe u vladu”, a pritom iščitava pakleni plan da ga se kao "najboljeg kandidata navodno eliminira iz utakmice za Europarlament", još jedan Jakovčićev pokušaj da pokuša zauzdati situaciju koja mu se otima kontroli i da po svom starom običaju navede vodu na svoj mlin. Podsjećajući da je Jakovčić još donedavno Milanovića nazivao "killerom" i govorio da s njim neće više biti ni u istoj prostoriji, a sada iz njegova poziva iščitava da premijer prihvaća “njegovu ideju o rekonstrukciji vlade, odaje mu počast i potvrđuje zasluge za stvaranje branda Istra" , Kajin poručuje da brand Istra nije ni njegova ni Jakovčićeva ni zasluga IDS-a već 210 tisuća ljudi koji žive i rade u Istri, kao i prethodnih generacija koje su ostavile gospodarsku osnovu koju izvršna vlast nije znala iskoristiti u punom potencijalu.

- Mada se to izvana, ušminkano skupim PR-om čini drugačije, malo tko je spreman progovoriti da Istra nisu samo vrhunske eno-gastro manifestacije, prošetavanje u kratkim hlačica s čašom vrhunske malvazije po ljetnim festivalima ili vitlanje golf palicom po Brijunima. Realnost o kojoj se rjeđe čita u medijima je i to da je u Istri do 1990. sagrađeno 72 hotela a od 1990. naovamo samo četiri. Također, realnost je i onaj nesretni propali projekt Brijuni Rivijera - mehanizam za isisavanje novca-, kao i 50 novo nezaposlenih na zavodu za zapošljavanje dnevno - kaže Kajin poručujući da o tome nije zgodno govoriti, ali se mora i da on o tome neće šutjeti. 

>> Čuvši poziv Jakovčiću da uđe u Vladu, mislio sam da je 1. april!

Komentara 3

TM
tom milles
19:34 12.03.2013.

Nije uputno ulaziti u sukob ove dvojice no može se ipak reći da se ovdje radi o klasičnoj shemi gdje se tava loncu ruga.IL STUPIDO i nije baš tako naivan kako sebe želi prikazati jer povlaštenu mirovinu već si jee osigurao i tko zna što još kao pride....dakle ....dršte lopova....! .

RI
Republika Istra
17:23 12.03.2013.

Samo federalziacija Hrvatske i ništa više ni manje....ja sam Hrvat al brate ovo ovako ne ide više...mi smo zaostali i to tebamo promjenit....federalizacija ne znači NESTANAK DRŽAVEM...štoviše,to donosi samo dobro cijelokupno pučanstvu...državi dati samo ono što je potrebno za administraciju,a sve ostalo ostaviti u Istri,Dlmaciji,Slavoniji,Dubrovniku,Rijeci....Njemačka je FEDERALNA DRŽAVA i nitko ne dovodi u pitanje njenu opstojnost...zato FEDERALIZACIJI Hrvatske

OG
Oger
19:45 12.03.2013.

Ako poslije svega Istrijani izaberu Jakovcica za EP onda im nije za pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije