Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolnici mjestimice skliski

Jutros nema većih gužvi: Na A2 vozi se uz privremenu regulaciju, HAK poziva na oprez

Promet 30/9
Foto: Google Maps
1/15
30.09.2021.
u 08:54

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) do 4. listopada zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub te upozorio vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Nakon jučerašnjeg kaosa na zagrebačkim cestama, HAK navodi kako danas nisu zabilježene veće gužve. 

Na dionici autoceste A2 Zagreb – Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić vozi se uz privremenu regulaciju prometa dvosmjerno zapadnim kolnikom od 4.+500 km do 5.+800 km.

Na A3 do 4. listopada zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera, a privremena prometna regulacija je i na Jadranskoj aveniji, navodi HAK. 

Podsjetimo, jučer je Policijska uprava zagrebačka izvijestila da je oko 14 sati zatvorena za promet dionica autoceste A2 od čvora Jankomir do čvora Zaprešić u smjeru Macelja zbog tehničkih problema. Zbog obilaska, na A3 stvorile su se kolone duge i do 13 kilometara. Oko 19 sati otvorena je dionica Zagreb – Macelj od Jankomira prema Zaprešiću na A2.

VIDEO Kaos u prometu na A2 - kolona dugačka do deset kilometara

Velike gužve tijekom jutra nisu prouzročili niti radovi na Selskoj cesti. Tamo je, podsjetimo, u nedjelju i u utorak došlo do puknuća vodovodnih cijevi te izlijevanja veće količine vode. 

Promet 30/9
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije