Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek mu je 20 godina

Jošku Kerumu optužni prijedlog jer je upravljao prejakim vozilom

Kerum
Vanja Zubčić
26.08.2011.
u 13:04

Vozio je Mercedes od 375 kilovata, a najveća dopuštena snaga kojom smije upravljati je 80 kilovata

Protiv Joška Keruma, sina splitskog gradonačelnika Željka, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je optužni prijedlog Prekršajnom sudu jer je upravljao Mercedesom ML 63 AMG koji pokreće motor od 375 kilovata, dok je najveća dopuštena snaga kojom je smio upravljati 80 kilovata. Splitska policija mladog je Keruma zatekla u tučnjavi prošle subote te je zajedno s još petoricom mladića prekršajno prijavljen za ometanje javnog reda i mira. Joško vozi pet puta snažniji automobil nego što bi po godinama smio, no policija nije reagirala.

Navodno je ODO od policije zatražio i dodatne informacije o subotnjoj tučnjavi i saslušanje svjedoka, no u splitskoj policiji kažu da su oni o svim saznanjima vezanim za događaj obavijestili ODO te da je na njima daljnji korak.

Komentara 3

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
17:53 26.08.2011.

Joško Kerum polako postaje problematičan,sada je u najgoroj fazi odrastanja dok se ne dogodi neko zlo.

BA
barjak
15:47 27.08.2011.

Baklanska bahatost zacinjena sa tatinom lovom stecenom na djelom sumnjiv nacin.

OJ
ojhaojha
18:51 27.08.2011.

Idemo, skuturi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije